Studierejse

Studierejser til Spanien

Studieture til Barcelona, Madrid, Bilbao, Malaga og Granada

Spanien er en af Europas mest populære rejsedestinationer i disse år, og med god grund, og destinationer som Barcelona, Madrid, Granada, Malaga og Bilbao er idéelle til studierejsen. Hvad anten I ønsker at lægge et historisk snit, fokusere på kemi, matematik eller fysik, sport, har Spanien masser af fagligt stof at byde på til studieturen.

Barcelona Rejser har mere end 10 års erfaring med at arrangere studierejser. Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor du skal vælge en af vores favoritdestinationer i Spanien til studierejsen.

Barcelona ligger i det Nordøstlige Spanien. Her kan I opleve kunst og kultur, historie og musik, Gaudí og Dalí. I Nordspanien finder I Baskerlandet med hovedbyen Bilbao. Oplev Bilbaos fantastiske transformation fra forurenet industriby, til grøn og bæredygtig designby.

I Andalusien tilbyder vi rejser til både Malaga, Granada, Sevilla og Córdoba. Kombiner solkysten med de historiske byer i baglandet. Midt i landet ligger Spaniens uovertufne hovedstad Madrid. Her kan du kombinere prado-museet med cykeltur i Retiro-parken, ekskursioner til de historiske byer Segovia, Toledo og Ávila, samt vinture til vinområdet D.O. Madrid.
Studierejser til Barcelona
Oplev Picassomuseet, Salvador Dalís hus og Gaudís fantastiske bygningsværker på en studierejse til Barcelona. Barcelona er blandt vores mest populære destinationer, og egner sig perfekt til en studierejse, der kan kombinere flere fag.
Priser fra
2.325,-
per person for en studierejse til Barcelona
Studietur til Malaga
Oplev Gibralfaro, Picasso-museet og den gamle bydel i Malaga og bo helt inde i centrum af den hyggelige by. Mulighed for ekskursioner til de historiske byer Sevilla, Granada eller Córdoba eller en kort udflugt til Ronda eller Mijas.
Priser fra
2.950,-
per person for en studierejse til Malaga
Studierejse til Madrid
Madrid er gennem de sidste år blevet en af de mest populære destinationer i Spanien, og er yderst velegnet til en studierejse: Oplev museerne og parkerne i Madrid og besøg den historiske by Toledo og Kongepaladset Escorial.
Priser fra
2.395,-
per person for en studierejse til Madrid
Studierejse til Tenerife
Oplev den kanariske ø på studierejsen. Vulkanøen Tenerife byder på en ekskursion til Teide - Spaniens højeste punkt. På Teide kan I opleve Observatoriet Teide, der for nylig var med til at opdage et nyt solsystem.
Priser fra
3.495,-
per person for en studierejse til Malaga
Studierejser til Mallorca
Fantastiske Mallorca byer på både kunst, kultur og natur. En studierejse til Mallorca gør det muligt at kombinere et højt fagligt indhold med naturoplevelser, ophold i storbyen Palma, udflugter til nordkysten og en sejltur på Middelhavet.
Priser fra
2.725,-
per person for en studierejse til Mallorca
rejsegarantifonden