Alhambra

Grupperejser og kulturrejser til Spanien, Portugal og Frankrig

Grupperejser til Vestandalusien og Normandiet med dansk rejseleder

Barcelona Rejser arrangerer årligt 6 - 10 Kulturrejser under navnet Metropolrejser.dk. Nedenfor kan du læse om rejserne vi har planlagt. Alle vores kulturrejser er nøje planlagt, og vi har været på destinationen på en reserach-rejse inden rejsen udføres.

Autoriseret rejsebureau

Barcelona Rejser er et autoriseret rejsebureau, som er medlem af Rejsegarantifonden (under registreringsnummer 3365). Vi har mere end 15 års erfaring med at organisere kulturrejser med vægt på kvalitet.

Kvalitetsrejser med gastronomi, vin, arkitektur, natur og haver

Det gastronomiske niveau er højt på alle vores grupperejser. Alle måltider (inkl. drikkevarer) er inkluderet i rejsens pris, og vi spiser så vidt muligt alle måltiider på kvalitetsrestauranter, der serverer lokale retter på højt niveau. Typisk er en eller flere af restauranterne på rejserne anbefalet i Michelinguiden.

Gode 4-stjernede hoteller og direkte fly

Vi benytter os af kvalitetshoteller med en god beliggnhed. Hotellerne er ikke 4*hoteller, der har "betalt for stjernerne" - det er gode hoteller med moderne værelser og god morgenbuffet. Resten af måltiderne spises for så vidt muligt ikke på hotellerne, men på lokale restauranter, fordi vi mener, at det i sig selv er en oplevlese og en fremragende måde at få den lokale kultur med på rejsen.

Dansk rejseleder

Alle rejserne er med dansk rejseleder. Rejseleder på turene er bureauindehaver og cand. mag. Kasper Christiansen, der bor i København efter at have boet mere end 15 år i Spanien.

Rejserne i år

rejsegarantifonden