Firmarejser

Firmarejser til Barcelona

Vi er eksperter i at arrangere firmarejser til Barcelona

Barcelona Rejser har mere end 15 års erfaring med at arrangere firmarejser til Spanien, Italien og Portugal. Vores bureau er et certificeret rejsebureau, der siden grundlæggelsen har arbejdet med flere hundrede danske og internationale firmaer, herunder Amazon, Novo Nordisk, Leo Pharma, Shell, Rambøll og kommuner (Frederiksberg, Aarhus,
Aalborg, Thisted, Varde, m.m.. ).

Hvad enten I ønsker en firmarejser for jeres kolleger (medarbejderrejse), en kunderejse eller en rejse for en afdeling, kan vi hjælpe jer med arrangere pakkerejsen (med fly og hotel)

Firmarejser til Barcelona
Barcelona er en idéel destination til firmarejsen med fremragende hoteller, restauranter, arkitektur, vinhuse og en fantastisk bystrand.
Priser fra
5.850 kr
per person for en firmarejse til Barcelona
Erhvervsrejse til Barcelona
Vi kan arrangere en firmarejse til Barcelona for jeres firma, hvor det fagligt er i højsædet. Få et skræddersyet fagligt program med virksomhedsbesøg.
Priser fra
6.250 kr
per person for en firmarejse til Malaga
Personalerejse til Barcelona
Skal jeres personlae belønnes efter et godt regnskabsår og ønsker I en incentivetur? Barcelona er en perfekt destination, hvis jeres personale skal ud og rejse.
Priser fra
6.525 kr
per person for en firmarejse til Madrid
Events og teambuilding i Barcelona
Der er et væld af muligheder i og omkring Barcelona, hvis I ønsker events eller teambuilding-aktiviteter: river-rafting, cookingclasses, padeltennis eller beachvolley er nogle af dem.
Priser fra
550 kr
per person for en firmaaktivitet i Barcelona
Events og teambuilding i Barcelona
Vi kan hjælpe jer med at arrangere jeres kongresrejse til Barcelona med fly og hotel, transport, middage, m.m.
Priser fra
7.850 kr
per person for en kongresrejse til Barcelona
rejsegarantifonden