Firmarejse

Firmarejser til Spanien, Italien og Portugal

Vi er eksperter i at arrangere firmarejser til Sydeuropa

Barcelona Rejser har mere end 15 års erfaring med at arrangere firmarejser til Spanien, Italien og Portugal. Vores bureau er et certificeret rejsebureau, der siden grundlæggelsen har arbejdet med flere hundrede danske og internationale firmaer, herunder Amazon, Novo Nordisk, Leo Pharma, Shell, Rambøll og kommuner (Frederiksberg, Aarhus,
Aalborg, Thisted, Varde, m.m.. ).

Hvad enten I ønsker en firmarejser for jeres kolleger (medarbejderrejse), en kunderejse eller en rejse for en afdeling, kan vi hjælpe jer med arrangere pakkerejsen (med fly og hotel)

Firmarejser til Barcelona
Barcelona er en idéel destination til firmarejsen: her finder i fremragende hoteller og restauranter, spændende arkitektur, vinmarker og - i vinterhalvåret - sneklædte skibakker inden for rækkevidde.
Priser fra
6.250 kr
per person for en firmarejse til Barcelona
Firmarejser til Malaga
Malaga ligger smukt ved havet og kan kombineres med byer som Granada, Córdoba og Sevilla, der alle ligger inden for rækkevidde på en dagstur.
Priser fra
4.995 kr
per person for en firmarejse til Malaga
Firmarejser til Madrid
Madrid er en af de mest populære destinationer i Spanien, men står nogle gange i skyggen af Mallorca og Barcelona. Vi kan på det kraftigste anbefale en firmarejse til Madrid. Bliv indlogeret på et centralt 4* hotel med tagterasse tæt på .
Priser fra
4.745 kr
per person for en firmarejse til Madrid
Studierejser til Mallorca
Mallorca er kommet på mode: den fantastiske Middelhavsø byder på gastronomi og vin, dejlige hoteller samt kunst og kultur. Kombiner storbyen Palma med dagtur til nordkysten, besøg på fremragende vinhuse og en sejltur på en catamaran.
Priser fra
5.950 kr
per person for en firmarejse til Mallorca
Firmarejser til Malaga
Lissabon er en af vores mest populære destinationer for en firmarejse. Der er gode flyforbindelser til Lissabon og byen har et utal af mulighed for oplevelser
Priser fra
5.800 kr
per person for en firmarejse til Malaga
Firmarejser til Toscana
Toscana er verdenskendt for sin gastronomi og vin, kunst og arkitektur og charmerende byer som Lucca, Firenze, Siena, Pisa, m.m.,Vi arrangerer firmarejser til Toscana vinmarker
Priser fra
6.850 kr
per person for en firmarejse til Malaga

Firmarejser

Vi organiserer firmarejser og erhvervsrejser til Spanien, Portugal og Italien for firmagrupper på minimum 8 personer.