Guidede ture

Guidede ture, aktiviteter og vinture

Aktiviteter, gåture og udflugter med privat guide

Vi kan arrangere en bred vifte af guidede ture i Barcelona og udflugter i Catalonien. Herunder finder du et udvalg af ture - søger du en tur, der ikke er med på listen, så henvend dig til os.

Tapastur i Barcelona
Tapastur i Barcelona er en af de mest populære ture - oplev de charmerende pladser og gyder i det historiske centrum, og smag nogle af byens allerbedste tapas og topvine fra Priorat og Ribera del Duero
Priser fra
495 kr
per person for a privat tapas og vintur i Barcelona med privat guide
Vintur i Penedes
Vinturen til Penedès går til det store vinområde vest for Barcelona. Her finder man en række fremragende vin- og cava-producenter. Det er muligt at lægge en frokost ind på en af Penedes' bedste restauranter.
Priser fra
320 kr
per person for a privat vintur til Penedès med transport og guide
Barcelonas Højdepunkter
Se Barcelonas højdepunkter med bl.a.: Montjuïc-bjerget, Den Olympiske Ring, Barcelonas Havneområde, Gaudís Sagrada Familia, Park Güell & Casa Milà, Barcelonas Gotiske Kvarter med Santa María del Mar og Katedralen.
Priser fra
195 kr
per person for a privat tur til Barcelonas højdepunkter med guide og privat transport
Sagrada Familia & Gaudís værker
Besøg Antoni Gaudís Sagrada Familia og andre af den katalanske arkitekts hovedværker og få historien om Casa Batlló, Sagrada Familia og Casa Mila. Undgå køerne undervejs og få en kyndig dansk guide til besøget.
Priser fra
220 kr
per person for a privat guidet tur til Sagrada Familia-kirken
Barcelonas moderne arkitektur
Barcelona har gennemgået en enorm transformation gennem de sidste årtier, og den moderne arkitektur har spillet en hovedrolle i denne foranding. Se det bedte af Barcelonas moderne med arkitektur af Calatrava, Roger, Gehry, o.a.
Priser fra
180 kr
per person for a privat tur til Barcelonas moderne arkitektur