Penedes

Vintur til Penedes

Besøg vinromdet Penedes fra Barcelona på en privat vintur

Besøg et af Cataloniens bedste vinhuse på vores vintur til Penedes.området. Besøg vinhuset Albet i Noya - et kvalitetsvinhus syd-vest for Barcelona, der laver nogle af de ypperste hvidvine og rødvine i området.

Penedes-området er det største vinområde tæt ved Barcelona: her finder man både store vinhuse som Torres, Freixenet og Codorníu og små vinhuse, der går benhårdt efter kvalitet. Vinhuset Albet i Noya, falder i sidstnævnte kategori.

Albet i Noya er uden tvivl en af Penedes allerbedste vinhuse. Hele fremstillingsprocessen på vinhuset er certificeret økologisk. Selve vinhuset kan spores tilbage til 1925, men det moderne vinhus tager sin start i det 20. århundrede. Vine som El Fanio, El Belat og Col·lecció Chardonnay er alle anmelderroste vine, der er at finde på de bedste restauranter i Barcelona.

Detaljer og priser for Vinturen til Penedès

Vinturen er perfekt hvis I ønsker at komme ud af Barcelona og opleve det smukke vinområde Penedes, og smage på dets fremragende vine. Turen foregår med privat bus.

Varighed - vinturen til Penedes
fra 4 timer inkl. transport til vinhuset - turen kan skræddersys, og det er muligt at lægge en dejlig frokost ind på turen et sted i Penedès-området.

Priser for vinturen
Priser fra
320 kr
per person for a privat vintur til Penedes. Vælg mellem en af de store producenter som Torres, eller en lille producent som Parés Balta, Albet i Noya eller Can Ráfols dels Caus. Turen arrangeres udelukkende for private grupper på minimum 8 personer.

Bestil et tilbud på en guidet tur
ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex