Vinture

Vintur til Penedes

Besøg vinområdet Penedes fra Barcelona på en privat vintur

Besøg et af Cataloniens bedste vinhuse på vores vintur til Penedes.området. Besøg vinhuset Albet i Noya - et kvalitetsvinhus syd-vest for Barcelona, der laver nogle af de ypperste hvidvine og rødvine i området.

Penedes-området er det største vinområde tæt ved Barcelona: her finder man både store vinhuse som Torres, Freixenet og Codorníu og små vinhuse, der går benhårdt efter kvalitet. Vinhuset Albet i Noya, falder i sidstnævnte kategori.

Albet i Noya er uden tvivl en af Penedes allerbedste vinhuse. Hele fremstillingsprocessen på vinhuset er certificeret økologisk. Selve vinhuset kan spores tilbage til 1925, men det moderne vinhus tager sin start i det 20. århundrede. Vine som El Fanio, El Belat og Col·lecció Chardonnay er alle anmelderroste vine, der er at finde på de bedste restauranter i Barcelona.

Detaljer og priser for Vinturen til Penedès

OK

Vinområdet Penedès - ca. 40 minutters kørsel fra Barcelona

Duration of the tour

fra 4 timer inkl. transport til vinhuset - turen kan skræddersys, og det er muligt at lægge en dejlig frokost ind på turen et sted i Penedès-området.

OK

Vinturen til Penedès arrangeres udelukkende for private grupper på min. 8 personer

OK

Prisen på vinturen til Penedès:
Prisen starter på
320 kr.
per person for a privat vintur til Penedes. Vælg mellem en af de store producenter som Torres, eller en lille producent som Parés Balta, Albet i Noya eller Can Ráfols dels Caus. Turen arrangeres udelukkende for private grupper på minimum 8 personer.

Lignende Ture i Barcelona