Hoteller

Hoteller i Barcelona

Book hotellet i Barcelona til fordelagtige priser

Få hjælp til at booke et kvalitetshotel til jeres gruppe i Barcelona. Vi er eksperter i Barcelona og har et unkt indblik i hotelverdenen. Få særdeles fordelagtige priser på en række af Barcelona allerbedste hoteller.

I vinterhalvåret kan vi i visse perioder give slagtilbud til grupper, med priser helt ned til 1500 kr/nat for et værelse på et 5-stjernet hotel og 950 kr/nat for et værelse på et godt 4-stjernet hotel. Vi har valg hotellerne ud fra beliggenhed, mødefaciliteter, komfort og central placering. Der er også mulighed for spa- og wellnesshoteller.

I vinterhalvåret kan vi i visse perioder give slagtilbud til grupper, med priser helt ned til 1500 kr/nat for et værelse på et 5-stjernet hotel og 950 kr/nat for et godt 4-stjernet hotel
Hotel i Barcelona
Hotel i Barcelona
symbol
Er jeres mål at se så meget som muligt i Barcelonas centrum kan vi hjælpe med at finde et centralt beliggende hotel til jeres gruppe. Ønsker I at slappe af, kan vi sørge for hoteller på landet, ved vindistrikterne Priorat, Ribera del Duero eller Rioja, i bjergene, etc.
Vi kan desuden reservere mødelokaler til jeres firma, der har brug for at holde møder i Barcelona (og resten af Spanien). Lad os tage os af alt det praktiske i forbindelse med firmarejsen.
Hotel Rec
Et dejligt tre-stjernet hotel i Barcelona med en rigtig godt placering i hjertet af Barcelonas historiske kvarter, i gåafstand fra Havets Katedral, Santa Catarina-markedet og Picasso-museet. Hotellet er et designhotel, og er en del af NN-hotelkæden
Priser fra
695 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel
Hotel Soho House
Et dejligt design-hotel med en god placering mellem Barcelonas Port Vell og Det Gotiske Kvarter. Hotellet har flotte værelser med interiør-design, tagterasse og en god restaurant. En af vores absolutte favoritter i Barcelona.
Priser fra
1.100 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel
Hotel 1898
Hotel 1898 er et af Barcelonas allerbedste firestjernede hoteller. Hotellet har en række dejlige værelser, en fantastisk tagterasse og gode mødelokaler. Hotellets placering er på Ramblaen i Barcelonas centrum, tæt på katedralen og Boquería.
Priser fra
995 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel
Hotel H10 Metropolitan
Hotel H10 Metropolitan er et fantastisk firestjernet designhotel på Rambla Cataluña i Barcelonas centrum, et stenkast fra Cataluña-pladsen. Hoteller har dejlige værelser, pool-område, terasser og en flot bar.
Priser fra
895 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel
Hotel H10 The One
På Hotel The One finder du al den luksus du kan ønske dig. Med en placering i centrum af Barcelonas Eixample-kvarter er The One et af byens bedste femstjernede hoteller, og hotellet har både pool, tagterasse og dejlige, rummelige værelser.
Priser fra
1.750 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel
Billigt femstjernet hotel i Barcelona
NH Hespería Tower tilbyder fantastiske priser på et rigtig dejligt femstjernet hotel, der egner sig perfekt til en firmarejse eller forretningsrejse. Hotellet har flotte værelser, gode mødelokaler og udsigt fra de fleste af værelserne.
Priser fra
1.400 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel
rejsegarantifonden