Studierejser

Studierejser

Studierejser til Spanien, Italien, Frankrig, Grækenland & USA

Studierejser med fokus på kvalitet, det indhold og altid til rimelige priser. Lad os skræddersy jeres studierejse til nogle af Europas mest spændende destinationer.

Studieture til Barcelona
Studieturen til Barcelona gør det muligt at opleve Antoni Gaudís farverige arkitektur, vandreture på Tibidabo-bjerget moderne arkitektur og byplanlægning, cava-produktion, videnskabsmuseet CosmoCaixa og Barcelonas gastronomi.
Priser fra
2.950,-
per person for a studierejse til Barcelona
Studieture til Spaniens hovedstad
På vores studierejser til Madrid bor I i centrum af Spaniens hovedstad, hvor I har mulighed for at opleve de mange kunstmuseer, Retiro-parken, tapas-barerne. Kombinerer evt. opholdet med en udflugt til de historiske byer Segovia eller Toledo.
Priser fra
3.050,-
per person for a studierejse til Madrid
Studierejser til Normandiet
Flyv direkte til Paris og besøg Normandiet. Oplev Monets Have, Bayeux-tapetet, Den Amerikanske Kirkegård og mange andre spændende monumenter på Studierejsen til Normandiet. Vi kan hjælpe med at skræddersy indholdet på studieturen
Priser fra
3.350,-
per person for a studierejse til Normandiet
Studierejser til Athen
Athen er en perfekt destination for studierejsen. Her kan I opleve den græske kultur og de mange monumenter i Grækenlands hovestad. Besøg Akropolis, Plaka-kvarteret og kom evt. på en udflugt til halvøen Peloponnes
Priser fra
2.925,-
per person for a studierejse til Athen
Studietur til Malaga
Oplev Paris og verdensklasse-sights som Eiffeltårnet, Louvre, Champs-Élysées, Rodin-museet samt Latinerkvarteret, Île-de-France og meget mere. I "Lysets by" er det muligt at se en spændende blanding af kunst, historie, sprog og arkitektur.
Priser fra
2.750,-
per person for a studierejse til Paris
Studierejse til Firenze
Firenze er en fantastisk by og yderst velegnet til en studierejse. Kom til Renæssancens vugge og oplev kunst og arkitektur af Michelangelo, Donatello, Giotto, Raphael, Caravaggio og Botticelli. Vi kan desuden arrangere en udflugt til Pisa.
Priser fra
3.250,-
per person for a studierejse til Firenze
Studierejser til rom
Den Evige Stad Rom er en fremragende destination for en studierejse. Kombiner historie, billedkunst, arkikektur og sprog i Italiens hovedstad og oplev monumenter som Trevi-fontænen, Peterskirken.
Priser fra
2.950,-
per person for a studierejse til Rom
Studierejse til Tenerife
Oplev den kanariske ø på studierejsen. Vulkanøen Tenerife byder på en ekskursion til Teide - Spaniens højeste punkt. På Teide kan I opleve Observatoriet Teide, der for nylig var med til at opdage et nyt solsystem.
Priser fra
4.750,-
per person for en studierejse til Malaga
Studierejse til New York
New York er en fantastisk by og for mange besøgende "byernes by". Oplev Manhattan, Central Park, Ground Zero og det pulserende liv i storbyen, der har mere end 15 mio. indbyggere.
Priser fra
5.500,-
per person for a studierejse til New York
rejsegarantifonden