Hotel Metropolitan

Hotel H10 Metropolitan

Designhotel i Barcelonas centrum et stenkast fra Plaza Cataluña

Hotel H10 Metropolitian 4*Sup er et af vores yndlingshoteller i Barcelona. Dette dejlige designhotel har en meget central placering, dejlige værelser og rigtig god service. Hotellet åbnede sine døre i 2014 og er gennemrenoveret af den anerkendte designer Lázaro Rosa-Violán, der har blandet industrielementer med moderne design. På tagterassen er der et godt pool-område og herfra er der udsigt over hele Barcelona.

Hotellet har 85 flotte, lyse værelser med masser af lækre detaljer, interiør-design og amanities. Hotellet ligger i en smuk historisk bygning, der er blevet nænsomt renoveret. Hvis I kommer til Barcelona med firmaet har hotellet 2 flotte mødelokaler, der kan bruges til såvel møder til en drink. Hotellet har et business corner, og en række nationale og internationale aviser.

Billeder fra Hotel Metropolitan

Hotel MetropolitanHotel MetropolitanHotel MetropolitanHotel Metropolitan

Hotel detaljer og priser

Hotelværelserne

Hotellet har i alt 85 værelser. Alle værelserne er moderne, med air-condition og kvalitets-senge og rummelige badeværelser.

Hotellets beliggenhed
Hotellet ligger et stenkast fra Antoni Gaudís Casa Batlló, tæt på metro og Cataluña Pladsen. Hotellet har en ideel placering, hvis man ønsker at være tæt på restauranter, butikker og turistattraktioner.

Adresse på Hotel H10 Metropolitan
Rambla Catalunya, 7-9
08007 Barcelona
Spanien
Tel.: +34 93 214 07 20

Priser på Hotel H10 Metropolitan

Priser fra
kun 895 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden