Hotel i Barcelona

Personaletur til Barcelona

Rejs til Barcelona og forkæl personalet med et væld af oplevelser

Barcelona er en usædvenlig god destination for en firmarejse for personalet, hvis I skal forkæles med store oplevelser. Kombiner et moderne luksushotel med teambuilding en ballontur og segway langs stranden.

Vueling og Norwegian har direkte flyvninger fra København hele året, og fra Aalborg kan I komme direkte til Barcelona i højsæsonen, så der er ingen undskyldninger for at komme til Barcelona.

Dag 1: Check-in på moderne boutique-hotel & madlaveningskursus

MAdlavningskursus
Madlavningskursus i et moderne samtalekøkken er en fremragende måde at kickstarte personaleturen på. Her lærer folk hinanden bedre at kende.

I køkkenet kan I vælge mellem at lave den klassiske spanske paella eller en tapas-anretning med flere småretter. Sammen med en kyndig kok vil I blive gode til at lære opsrkiften. I starter med at tage på markedet, hvor I køber. Her vil I opleve den lokale stemning, der syder på det lokale marked. Sammen med jeres guide (dansktalende) vil I blive hjulpet til at få de helt rigtig råvarer med til.

Dag 2: Segway, formel 1 banen

MAdlavningskursus

Morgenbuffet på hotellet med masser at vælge imellem. Herefter bliver I hentet af en privat bus og kørt til Den Olympiske Havn, hvor vi har en underholdende aktivitet klar til jer: en segwaytur langs strandpromenaden i Barcelona. Få et overblik over byen og en sjov og anderledes oplevelse. Frokosten indtages på en lokal restaurant, hvor I skal smage paella - den spanske nationalret med ris og alt godt fra havet.

Herefter fri tid til afslapning, diverse indkøb eller en café con leche på en af Barcelonas mange hyggelige pladser. Hvis I har lyst til at besøge en af Bacelonas mange museer eller monumenter, kan vi være behjælpelige med billetter.

Om aftenen har vi booket en vinsmagning på lokal vinbar. Smag nogle af områdets bedste vine og test eventuelt jeres viden i en blindsmagning.

Dag 3: Ballontur og fest-bar

Ballontur fra Barcelona
Tidlig morgen hentes i på hotellet med en privat bus, der kører jer til dalen for foden af Montserrat-bjerget. Her venter morgenmaden, mens I ser luftballonerne blive varmet op. Herefter ballontur med udsigt til Montserratbjerget - en fantastisk oplevelse, hvor I kommer helt op omkring 1.000 meters højde.

Efter en fantastisk morgen og formiddag er der frokost på en af områdets bedste restauranter. Fra restauranten kan I nyde viewet til Montserrat fra en anden vinkel, og lokal mad med gode vine til.

Om aftenen har vi booket borde på en af byens gode restauranter, og efter maden serveres der drinks i alle tænkelige farver.
Varighed af personaleturen
Ca. 3-4 timer - turen kan skræddersys og vi kan lægge besøg i Sagrada Familia.

Priser for personalarejserne
Priser fra
4.200 kr
Pris pr. person for en personaletur til Barcelona
 

Den vejledende pris for en rejse baseret på programudkastet ovenfor er 6.700 kr/person. Prisen er inklusiv:

- Flyrejse til København - Barcelona tur/retur (afgang fra Billund er også muligt)
- Bustransfer fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen t/r
- 3 x overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad i delt dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelse)
- Arrangementer og måltider ifølge rejseplanen, bl.a. 2 x middage, 2 x frokost, byrundtur med dansktalende guide,
- Alle lokale skatter, afgifter og moms
- NB! Alle rejseprogrammer kan skræddersys efter ønsker og budget

Bestil et tilbud

Referencer - firmaer og kommuner vi har arbejdet for

Firmaer vi har arrangeret firmarejser for