Om Barcelona Rejser

Om Barcelona Rejser

Et dansk rejsebureau med spaciele i Spanien

Barcelona Rejser er et dansk rejsebureau med base i København og registreret i Rejsegarantifonden under nummer 3365. Vi har speciale i firmarejser, studierejser og grupperejser til Barcelona. Vi tilbyder, foruden fly & hotel, guidede ture, firmaarrangementer og events, sejlture, vinture og transport til grupper, der kommer til Barcelona og resten af Spanien.

1. Firmarejser

Barcelona rejser arrangerer firmarejser til Barcelona, Madrid, Bilbao, Valencia, Mallorca og Andalusien. Gennem årene har vi arrangeret aktiviteter, mødelokaler, forplejning og/eller pakkerejser (hotel og fly) for danske såvel som internationale firmaer som Microsoft, HP, Arrow, Google, Statoil og Unilever - se flere referencer nedenfor.
- Læs mere om vores firmarejser

2. Kommunale rejser

Vi kan sammensætte faglige programmer for kommuner, regioner,  politikere, embedsmænd, m.m. i Barcelona og resten af Spanien. Vi kan hjælpe med at sammensætte et spændende fagligt program for jeres kommune eller region. Vi har bl.a. hjulpet følgende kommuner med faglige programmet inden for hospitalsvæsen, kultur, byplanlægning og byudvikling: Aalborg Kommune, Aarhus Kommune, Varde Kommune, Thisted Kommune, Frederiksberg Kommune samt Kallundborg Komkune.

3. Guidede ture og aktiviteter i Barcelona

Vi tilbyder en bred vifte af guidede ture og aktiviteter i Barcelona. Vi har arrangeret guidede ture og aktiviteter til flere hundrede private grupper, firmaer, firmaer og familier siden 2005.
- Læs mere om vores Guidede ture og aktiviteter

4. Studierejser

Vi arrangerer studieture til Barcelona og en række andre destinationer i Spanien (herunder Valencia, Sevilla, Madrid, Malaga og Bilbao). Vi har siden vores grundlæggelse i 2005 arrangeret studierejser for bl.a. Rosborg Gymnasium, Aurehøj, Nakskov Gymnasium, Nørre Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Oure Idrætshøjskole, Det Frie Gymnasium, Grindsted Gymnasium, Esbjerg Gymnasium og Aalborg Handelsskole
- Læs mere om vores studierejser

Referencer - firmaer og kommuner vi har arbejdet for

Firmaer vi har arrangeret firmarejser for

 

Barcelona Rejser har siden 2005 arrangeret ture og rejser for grupper, firmaer og organisationer. Foruden at arrangere guidede ture for flere hundrede private grupper har Barcelona Rejser arrangeret ture for følgende firmaer og foreninger:

Hvad siger vores kunder?

 

"Vi har haft nogle helt fantastiske dage og alle var meget tilfredse med arrangementet. En perfekt tur, hvor vi både har haft tid til at opleve byen og være kulturelle"
Firmarejse til Madrid
Camilla, Anker Hansen

 

"Så er vi ved at være ovenpå efter turen. Den kan kun beskrives med 2 ord - kæmpe succes. Dels pga programmet og dels fordi intet gik galt og alt kørte snorlige. De andre - og mig -var helt vilde med oplevelsen. Helt perfekt. Gode busser, rare og hjælpsomme chauffører og de holdt alle tiderne. Madlavning: Super god oplevelse."
Vinrejse i Catalonien
Jørn Qvist

 

"Jeg vil gerne takke jer for den fremragende studierejse I arrangerede for Nørre Gymnasiums Internationalle klasse til Barcelona. Alt gik perfekt. I har gjort planlægningen og gennemgørelsen af vores årlige studierejser meget mere afslappende og overskuelig. Vi ser frem til at bruge jer igen og vil være de første til at anbefale jer til andre skoler". 

Andrew Miller,
Nørre Gymnasium - vi har arrangeret 4 studierejser for 8 klasser fra Nørre G i perioden 2015-2019


Hvad med rejsegarantifonden?

Rejsegarantifonden er en del af en række EU regler for rejsebranchen. I Spanien er alle certificerede rejsebureauer omfattet af lignende regler. Faktisk er kravene højere (og dermed sikkerheden større) i Spanien, hvor der kræves en økonomisk sikring på 750.000 DKK (100.000 Euro), som man skal have låst fast på sin firmakonto. I Danmark er kravet blot 300.000 kr. I er som rejsende med Barcelona Rejser omfattet af samme sikkerhed og forsikringer, som hvis I booker gennem et dansk bureau, der er med i Rejsegarantifonden. Barcelona Rejser er registeret med rejsebureau-nummer GC-002681.

Artikler og billeder

Andet