Park Guell

Om Barcelona Rejser

Et danskejet rejsebureau i Spanien

Barcelona Rejser er et rejsebureau med base i Barcelona, Spanien. Vi har speciale i firmarejser, studierejser og grupperejser til Barcelona. Vi tilbyder, foruden fly & hotel, guidede ture, firmaarrangementer og events, sejlture, vinture & vinsmagninger, transport og restaurantbookinger til grupper, der kommer til Barcelona og resten af Spanien.

Hvad med rejsegarantifonden?

Rejsegarantifonden er en del af en række EU regler for rejsebranchen. I Spanien er alle certificerede rejsebureauer omfattet af lignende regler. Faktisk er kravene højere (og dermed sikkerheden større) i Spanien, hvor der kræves en økonomisk sikring på 750.000 DKK (100.000 Euro), som man skal have låst fast på sin firmakonto. I Danmark er kravet blot 300.000 kr.

I er som rejsende med Barcelona Rejser omfattet af samme sikkerhed og forsikringer, som hvis I booker gennem et dansk bureau, der er med i Rejsegarantifonden. Barcelona Rejser er registeret med rejsebureau-nummer GC-002681.

Gouda-agent

Vi har et tæt samarbejde med Gouda Rejseforsikring og tilbyder alle deres forsikringer til grupper, der rejser med os, herunder Rejseforsikring, Afbestillingsforsikring og Ungdomsrejseforsikring.

Gouda

Referencer

Barcelona Rejser har siden 2005 arrangeret ture og rejser for grupper, firmaer og organisationer. Foruden at arrangere guidede ture for flere hundrede private grupper har Barcelona Rejser arrangeret ture for følgende firmaer og foreninger:

Hvad siger vores kunder?

 

"Vi har haft nogle helt fantastiske dage og alle var meget tilfredse med arrangementet. En perfekt tur, hvor vi både har haft tid til at opleve byen og være kulturelle"
Firmarejse til Madrid
Camilla, Anker Hansen

 

"Så er vi ved at være ovenpå efter turen. Den kan kun beskrives med 2 ord - kæmpe succes. Dels pga programmet og dels fordi intet gik galt og alt kørte snorlige. De andre - og mig -var helt vilde med oplevelsen. Helt perfekt. Gode busser, rare og hjælpsomme chauffører og de holdt alle tiderne. Madlavning: Super god oplevelse."
Vinrejse i Catalonien
Jørn Qvist

 

"Jeg vil gerne takke jer for den fremragende studierejse I arrangerede for Nørre Gymnasiums Internationalle klasse til Barcelona. Alt gik perfekt. I har gjort planlægningen og gennemgørelsen af vores årlige studierejser meget mere afslappende og overskuelig. Vi ser frem til at bruge jer igen og vil være de første til at anbefale jer til andre skoler". 

Andrew Miller,
Nørre Gymnasium - vi har arrangeret 4 studierejser for 8 klasser fra Nørre G i perioden 2015-2019


Referencer

Firmaer

 

Artikler og billeder

Andet

ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex