Vinture

Vinture fra Barcelona

Vinture til vinområderne Penedès, Priorat, Alella & Montsant

Nedefor kan man læse om nogle af vores vinrejser og vinture. Vi arrangerer vinrejser og vinture over hele Spanien. Hvis I ikke finder en beskrivelse af en tur, I ønsker, så kontakt os venligst for en skræddersyet vintur.

Alta Alella vintur
Vinturen til Alta Alella går til det lille, charmerende vinområde Alella, der ligger umiddelbart nord for Barcelona. Her laver man en række spændende økologiske vine. Vinhuset vi besøger ligger i smukke omgivelser og vinene er af høj kvalitet.
Priser fra
240 kr
per person for a privat vintur til Alta Alella
Vintur til Priorat
En fantastisk vintur til Priorat fra Barcelona. Vinområdet syd for Barcelona er et af Spanien allerbedste og byder desuden på smuk natur og mange gode restauranter. Prøv vine, der har scoret op til 98 Parker point på en luksustur til Priorat.
Priser fra
635 kr
per person for a privat vintur til Priorat
Vintur til Penedès
Penedès er en oplagt destination, hvis man vil på en halvdagsekskursion fra Barcelona. Der er ikke mere end 30-45 minutters kørsel til vingårdene fra Barcelona, og området byder på stor varietet: fra cava hos Codorníu og topvinene fra Alemany i Corrio, der har fået op til 94 point i Peñín-guiden.
Priser fra
320 kr
per person for a privat vintur til Penedes
rejsegarantifonden