Casa Batlló

Studieture til Barcelona

Studierejser med fokus på kvalitet og store oplevelser

Barcelona er uden tvivl en af Europas mest fascinerende byer - og et oplagt valg til studierejsen. Her finder man alt fra Antoni Gaudís avantgardearkitektur, til kunstmuseer med værker af kunstnere som Salvador Dalí, Pablo Picasso og Joan Miro til tapas og vin i verdensklasse samt smukke strande og høje bjerge - alt sammen inden for en rækkevide der kan dækkes på en dagstur. 

Lige uden for byens grænse finder man vin- og olivenproduktion i Penedes og historiske byer som Peratallada, middelalderbyen Girona og romerske Tarragona ligger inden for godt en times kørsel. Mod nord ligger Pyrenæerne og Costa Brava, samt Figueres med Salvador Dalís Museum.

Sagrada Familia basilikaen
Sagrada Familia-kirken er ubestridt Barcelonas mest kendte monument, og besøges hvert år af millioner af personer. Vi kan hjælpe med billetter på studierejsen til Barcelona.

Barcelona - en perfekt destination for studieturen

Dette brede tilbud til den besøgende samt gode flyforbindelser med rimelige priser gør Barcelona til en fremragende destination for studierejsen. Som Barcelona-eksperter er vi en ideel sparringspartner, når alle detaljerne skal på plads i forbindelse med faglige indhold.

Vi har base i Barcelona, mere end 10 års erfaring med at arrangere studieture. Som Barcelona-eksperter er vi et serviceminded rejsebureau, når det faglige indhold skal på plads. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på fly og overnatning, og kan hjælpe med alt fra transport til billetter og restaurant-reservationer.

Vi har kontakter til en lang række organisationer, firmaer og museer, og kan således giver jer inspiration til steder, I kan besøge og ting, I kan opleve.

Sagrada Familia basilikaen
Vi anbefaler et besøg på Mies van der Rohe's Barcelona Pavillon på studierejsen til Barcelona

Faglige besøg på studierejsen

Vi tilbyder at hjælpe med firmabesøg, foredrag, ekskursioner til Montserrat, Girona, Tarragona og en lang række andre byer. Vi arrangerer bl.a. ture til vinhuse som Torres, Freixenet og Codorníu, hvor det er muligt at blande kemi og markedsføring!

Desuden kan vi hjælpe med guidede ture (inkl. billetter) til Sagrada Familia, La Pedrera, Casa Batlló, CosmoCaixa (videnskabsmuseet), Miró-museet, Picasso-museet, MACBA og MNAC.

Læs mere om Cosmo Caixa i vores artikel

Referencer

Vi har igennem mere end 10 år arrangeret studierejser for en lang række gymnasier og tekniske skoler, og mange vender tilbage, når først de har rejst med os én gang. Læs følgende reference fra Nørre Gymnasium, som vi har arrangeret fly, hotel, entréer og guidede ture for i 2015, 2016 og 2017.

"Jeg vil gerne takke jer for den fremragende studierejse I arrangerede for Nørre Gymnasiums Internationalle klasse til Barcelona. Alt gik perfekt. I har gjort planlægningen og gennemgørelsen af vores årlige studierejser meget mere afslappende og overskuelig. Vi ser frem til at bruge jer igen og vil være de første til at anbefale jer til andre skoler".

Andrew Miller,
Nørre Gymnasium - der har arrangeret 4 studierejser for 8 klasser i perioden 2015-2019 igennem Barcelona Rejser

 

Priser på studierejsen

Studierejsen kan skræddersys, og vi kan - foruden at tilbyde selve studierejsen med fly og hotel - tilbyde at sørge for transport, entréer, fagligt program, billetter, m.m.

Vejlendende pris for studierejsen
Priser fra
2.325 kr
Pris pr. person ved min. 25 deltagere for en studierejse til Barcelona med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne fra Vueling og Norwegian, der varierer.

Bestil en studierejse
ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex