Studietur

Studieture til Barcelona

Studierejser med fokus på kvalitet og store oplevelser

symbol
Barcelona er uden tvivl en af Europas mest fascinerende byer - og et oplagt valg til studierejsen. Her finder man alt fra Antoni Gaudís avantgardearkitektur, til kunstmuseer med værker af kunstnere som Salvador Dalí, Pablo Picasso og Joan Miro til tapas og vin i verdensklasse samt smukke strande og høje bjerge - alt sammen inden for en rækkevide der kan dækkes på en dagstur. 

Lige uden for byens grænse finder man vin- og olivenproduktion i Penedes og historiske byer som Peratallada, middelalderbyen Girona og romerske Tarragona ligger inden for godt en times kørsel. Mod nord ligger Pyrenæerne og Costa Brava, samt Figueres med Salvador Dalís Museum.

Barcelona - en perfekt destination for studieturen

Dette brede tilbud til den besøgende samt gode flyforbindelser med rimelige priser gør Barcelona til en fremragende destination for studierejsen. Som Barcelona-eksperter er vi en ideel sparringspartner, når alle detaljerne skal på plads i forbindelse med faglige indhold.

Vi har mere end 10 års erfaring med at arrangere studieture til Spanien. Som Barcelona-eksperter er vi et serviceminded rejsebureau, når det faglige indhold skal på plads. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på fly og overnatning, og kan hjælpe med alt fra transport til billetter og restaurant-reservationer.

Vi har kontakter til en lang række organisationer, firmaer og museer, og kan således giver jer inspiration til steder, I kan besøge og ting, I kan opleve.

Faglige besøg på studierejsen

Vi tilbyder at hjælpe med firmabesøg, foredrag, ekskursioner til Montserrat, Girona, Tarragona og en lang række andre byer. Vi arrangerer bl.a. ture til vinhuse som Torres, Freixenet og Codorníu, hvor det er muligt at blande kemi og markedsføring!

Desuden kan vi hjælpe med guidede ture (inkl. billetter) til Sagrada Familia, La Pedrera, Casa Batlló, CosmoCaixa (videnskabsmuseet), Miró-museet, Picasso-museet, MACBA og MNAC.

Referencer

Vi har igennem mere end 10 år arrangeret studierejser for en lang række gymnasier og tekniske skoler, og mange vender tilbage, når først de har rejst med os én gang. Læs følgende reference fra Nørre Gymnasium, som vi har arrangeret fly, hotel, entréer og guidede ture for i 2015, 2016 og 2017.

symbol
"Jeg vil gerne takke jer for den fremragende studierejse I arrangerede for Nørre Gymnasiums Internationalle klasse til Barcelona. Alt gik perfekt. I har gjort planlægningen og gennemgørelsen af vores årlige studierejser meget mere afslappende og overskuelig. Vi ser frem til at bruge jer igen og vil være de første til at anbefale jer til andre skoler".
Nørre Gymnasium - der har arrangeret 5 studierejser for 10 klasser i perioden 2015-2021 igennem Barcelona Rejser

Billeder med eksempler på studierejsen til Barcelona

ValldemosaValldemosaValldemosaValldemosaValldemosaValldemosa

Detaljer og priser for Studierejsen til Barcelona

OK

Barcelona

Duration of the tour

Studieturen kan skræddersys, men vi arrangerer normalt studierejser med 4-5 overnatninger.

OK

Vi arrangerer studierejser for såvel gymnasier, handelsskoler, teknisk skoler og kommuner
Prisen på Studieturen til Barcelona:
Prisen starter på
2.950 kr.
Pris pr. person for en studierejse til Barcelona med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne fra Vueling og Norwegian, der varierer.
rejsegarantifonden