Barcelona

Firmarejser til Barcelona

Barcelona er en ideel destination til firmarejsen

Barcelona Rejser arrangerer skræddersyede firmarejser til Barcelona og omegn, og har mere end 10 års erfaring i erhvervsrejser. Vi er et certificeret rejsebureau med base i centrum af Barcelona, og vores mange års erfaring med at arrangere firmarejser til Barcelona samt vores store lokale netværk, kommer i høj grad vores kunder til gode.

Vi kan tage os af alt fra fly og hotel til restaurantbookinger, transport fra lufthavnen til fagligt indhold, vinbesøg, showcooking, sejltur. Jeres firma kan vælge enten at booke en enkelt service gennem vores rejsebureau. Gennem årnene har vi hjulpet en lang række danske og internationale firmaer til at få store oplevelser og et perfekt forløb gennem rejsen til Barcelona (se referencer nederst på denne side).

Barcelona er en ideel destination for en firmarejse

Barcelona er intet mindre end en exceptional destination, når der skal arrangeres en firmarejse. Få byer egner sig som Barcelona til en erhvervsrejse. I Barcelona og omegn kan I kombinere hav og bjerge, storby og vinmarker, luksus og lokalt - på en måde som det er muligt meget få steder i verden.

Siden de Olympiske Lege har Barcelona markeret sig som en international by i særklasse, Det er ikke et tilfælde, at man har valgt at ligge verdens største mobiltelefonikongress Mobile World Congress. Barcelona er en god kongressby, men har også mange charmerende og komfortable boutique-hoteller, hyggelige vinbarer og lokale tapas-restauranter.

Skræddersyet indhold på erhvervsrejsen

Indoldet på vores firmarejser bestemmer I selvfølgelig - men vi er sparringspartner med gode råd og assistance, og I kan trække på vores ekspertise gennem hele planlægningsforløbet og under selve opholdet i Barcelona. Det er desuden muligt at få en dansktalende guide eller tovholder på rejsen. Hvad anten I ønsker sejlture, tapasture, ballonture, cykelture, segway, vinsmagning, eller mødelokaler og et fagligt program, tilbyder vi et højt serviceniveau og kompetent hjælp til organiseringen.

symbol
"I forbindelse med en 4-dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførelsen af de 4 dage. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet"
Per Rasmussen
eCapacity

Billeder med eksempler på firmarejsen til Barcelona

BarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelona

Detaljer og priser for Firmarejsen til Barcelona

OK

Barcelona

Duration of the tour

Firmarejsen kan skræddersys med det antal overnatninger, der passer gruppen

OK

Vi arrangerer firmarejserne for private firmaer på minimum 8 medarbejdere og op til flere hundrede ansatte

OK

Prisen på Firmarejsen til Barcelona:
Prisen starter på
5.850 kr.
Pris pr. person ved min. 10 deltagere for en firmarejse til Barcelona. Prisen er inklusiv flyrejse med direkte fly til København - Barcelona tur/retur (afgang fra Billund er også muligt), bustransfer fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen samt 2 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad i delte dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelser)

Kundeoplevelser

symbol
"I forbindelse med en 4-dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførelsen af de 4 dage. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet"
Per Rasmussen
eCapacity

Referencer - firmaer og kommuner vi har arbejdet for

Firmaer vi har arrangeret firmarejser for