Firmarejse til Barcelona

Firmarejser til Barcelona

Barcelona er en ideel destination til firmarejsen

Barcelona Rejser arrangerer skræddersyede firmarejser til Barcelona og omegn, og har mere end 10 års erfaring i erhvervsrejser. Vi er et certificeret rejsebureau med base i centrum af Barcelona, og vores mange års erfaring med at arrangere firmarejser til Barcelona samt vores store lokale netværk, kommer i høj grad vores kunder til gode.

Vi kan tage os af alt fra fly og hotel til restaurantbookinger, transport fra lufthavnen til fagligt indhold, vinbesøg, showcooking, sejltur. Jeres firma kan vælge enten at booke en enkelt service gennem vores rejsebureau. Gennem årnene har vi hjulpet en lang række danske og internationale firmaer til at få store oplevelser og et perfekt forløb gennem rejsen til Barcelona (se referencer nederst på denne side).

Få et uforpligtende tilbud på firmarejsen til Barcelona.

Billeder med eksempler fra firmarejsen

Værelse på firmarejsenVærelse på firmarejsenVærelse på firmarejsen

Barcelona er en ideel destination for en firmarejse

Barcelona er intet mindre end en exceptional destination, når der skal arrangeres en firmarejse. Få byer egner sig som Barcelona til en erhvervsrejse. I Barcelona og omegn kan I kombinere hav og bjerge, storby og vinmarker, luksus og lokalt - på en måde som det er muligt meget få steder i verden.

Siden de Olympiske Lege har Barcelona markeret sig som en international by i særklasse, Det er ikke et tilfælde, at man har valgt at ligge verdens største mobiltelefonikongress Mobile World Congress. Barcelona er en god kongressby, men har også mange charmerende og komfortable boutique-hoteller, hyggelige vinbarer og lokale tapas-restauranter.

Indoldet på vores firmarejser bestemmer I selvfølgelig - men vi er sparringspartner med gode råd og assistance, og I kan trække på vores ekspertise gennem hele planlægningsforløbet og under selve opholdet i Barcelona. Det er desuden muligt at få en dansktalende guide eller tovholder på rejsen. Hvad anten I ønsker sejlture, tapasture, ballonture, cykelture, segway, vinsmagning, eller mødelokaler og et fagligt program, tilbyder vi et højt serviceniveau og kompetent hjælp til organiseringen.

Detaljer og priser på firmarejsen til Barcelona


Firmarejsens varighed
Vi kan skræddersy firmarejsen efter jeres ønsker, men normalt arrangerer vi firmarejser af 3-6 dages varighed.

Priser på firmarejsen
Priser fra
4.695 kr
Pris pr. person ved min. 10 deltagere for en firmarejse til Barcelona. Prisen er inklusiv flyrejse med direkte fly til København - Barcelona tur/retur (afgang fra Billund er også muligt), bustransfer fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen samt 2 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad i delte dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelser)

Bestil et tilbud

Kundeoplevelser

 


"I forbindelse med en 4-dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførelsen af de 4 dage. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet"

Per Rasmussen
eCapacity

 

Referencer - firmaer og kommuner vi har arbejdet for

Firmaer vi har arrangeret firmarejser for

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex