Hotel 1898

Hotel 1898

Hotel 1898 har en god placering på Ramblaen i Barcelonas centrum

Dette dejlige hotel på Ramblaen i Barcelona har en god placering i gåafstand fra Barcelonas mange kendte seværdigheder. På under 10 minutters gang når du Katedralen, Rådhuspladsen, Boquería-markedet, MACBA-museet og Catalunya-pladsen.

Hotellet er placeret i en historisk bygning fra det 19. århundrede. Det charmerende hotel har sin egen stil med mange historiske elementer. Det er en renoveret neoklassisk bygning designet i 1881 af den catalanske arkitekt Josep Oriol Mestres. Bygningen var den private bolig for familien Antonio López y López, Marquis of Comillas, grundlæggerne af det spanske transatlantiske selskab og berømte forretningsmænd.

I gamle dage husede bygningen Den Filipinske Tobaksfabrik. Hotellet har gratis-internet, en flot tagterasse, en hyggelig bar og en god restaurant. Desuden er der flere mødelokaler på hotellet - såvel store mødelokaler med plads til flere hundrede personer, som små mere intime mødelokaler.

Billeder fra Hotel 1898

Hotel 1898Hotel 1898Hotel 1898Hotel 1898

Hotel detaljer og priser

Hotelværelserne

Hotellet har i alt 169 værelser: 65 classic-værelser, 80 superior, 10 privilege, 10 deluxe og én juniorsuite. Værelserne er generelt rummelige, har air-condition, satellit-tv, minibar, m.m.

Spa og wellness
Hotellet har et flot spa- og wellness område i kælderen med både dampbad og et stort svømmebassin. Hotellet har desuden fitness-rum.

Hotellets beliggenhed
Hotellet ligger på selve Ramblaen i Barcelona, hvilket betyder adgang til mange af Barcelonas seværdigheder til fods. Desuden er der flere metrolinjer inden for få minutters gang, samt taxiholdepladser.

Mødelokaler
Hotellet har ikke mindre end 9 mødelokaler, fra små hyggelige lokaler med plads til 10-15 personer til store mødelokaler der i alt har plads til over 100 mennesker og 200 mennesker, hvis man slår flere mødelokaler sammen.

Hotel 1898's adresse
Rambla Catalunya, 7-9
08007 Barcelona
Spanien

Priser på Hotel 1898

Priser fra
995 kr
per nat for et dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden