Hotel The one

Hotel H10 The One

Hotel H10 The One er et fremragende hotel med design og komfort

H10 åbnede i 2017 dette luksushotel i centrum af Barcelonas Eixample-kvarter, et stenkast fra den luksuriøse Passeig de Gracias med butikker, restauranter og barer i nærheden.

Hotel The One 5* GL er et designhotel, hvor alle detaljer går op i en højere enhed. Hotellet har knap 100 stilfulde værelser, hvor gyldne og grå toner blandes. Hotellets tagterasse har udsigt over Barcelona og hotellet har både spa, plunge-pool, flotte mødelokaler (med plads til i alt 60 personer) og en udendørs morgencafé. Desuden har hotellet en restaurant, hvor du kan spise gourmet-mad og nyde vine fra restaurantens store vinkort (der bl.a. har fremragende vine fra spanske vinrområder som Priorat, Ribera del Duero men også flere italienske og franske vine).

Hotelværelserne

Hotellet har i alt 89 værelser, heraf 25 suiter, fordelt på deluxe-værelser, junior suites, Grand Deluxe Terrace og en Penthouse Suite. Hvert enkelt værelser har værker af den Chilenske kunstner Fernando Prats, der har lavet en række flotte malerier.

Spa og wellness
Hotellet har plunge-pool og solarium, finsk sauna og 2 wellness sale samt fitness-rum.

Hotellets beliggenhed
Hotellet ligger på den prangende Pau Claris ved Provenca-gaden tæt på Passeig de Gracia. Området er fyldt med dejlige restauranter og flotte butikker. Desuden ligger hotellet tæt på La Pedrera - et af Antoni Gaudís flotteste bygninger.

Mødelokaler
Hotellet har 2 flotte mødelokaler med designmøbler og naturligt lys.

Hotel The One's adresse
Provenca 277
08037 Barcelona
Spanien

Priser på Hotel The One
Priser fra
1.750 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden