Barcelona ture

Guidet tur til Gaudís Arkitektur

Se Gaudís Casa Batlló, Casa Mila og Sagrada Familia med dansk guide

På vores Guidede Tur til Gaudís Arkitektur har du mulighed for at se alle Antoni Gaudís vigtigste bygninger med en dansktalende guide. På en formiddag eller en eftermiddag kommer i bag facaden på Barcelona, og får en introduktion til storhedstiden omkring år 1900. I denne periode var byen præget af stor rigdom, og Antoni Gaudí byggede en række bygningsværker for nogle af byens rigeste indbyggere, blandt andet for Milà-familien, Batlló-familien og Eusebi Güell.

Den guidede tur til Gaudí arkitektur kan skræddersys efter gruppens behov, men turen kombinerer normalt Casa Batlló, La Pedrera og Sagrada Familia. Desuden er der mulighed for at tage nogle af de tidlige værker med i Det Gotiske Kvarter, hvor Antoni Gaudí tegnede Palau Güell og arbejdede på Placa Reial.

Turen foregår med Kasper Christiansen, der er ekspert i Gaudís arkitektur, autoriseret lokalguide og har boet mere end 15 år i Barcelona. Det er muligt at inkludere entréer, og I kan komme uden om køen på Sagrada Familia.

Bestil et tilbud på en guidet tur

Billeder fra Gaudís arkitektur i Barcelona

Gaudi arkitekturGaudi arkitekturGaudi arkitekturGaudi arkitekturGaudi arkitektur

 

Detaljer og priser for turen til Gaudís arkitektur

Den guidede tur til Antoni Gaudís Arkitektur arrangeres udelkukkende for private grupper på minimum 8 personer.

Varighed af turne til Gaudís arkitektur
Turen varer fra 2 til 4 timer og kan skræddersys efter gruppens ønsker og behov. Det er muligt at lægge entréer ind på forhånd til såvel Sagrada Familia, som Casa Batlló, Casa Milà og Park Güell.

Priser på den guidede tur til Antoni Gaudís Arkitektur
Priser fra
220 kr.
per person for en guidet gåtur med dansk guide til Gaudís hovedværker (pris uden entréer). Prisen på 220 kr er for store grupper.

Bestil et tilbud på en guidet tur

Lignende Ture i Barcelona

ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex