Erhvervsrejse med fagligt indhold

Erhvervsrejse med fagligt indhold til Barcelona

Skræddersyede erhvervsarejser for en lang række faggrupper

Vi er eksperter i skræddersyede erhvervsrejser for faggrupper, og kan stå for virksomhedsbesøg og faglige besøg inden for næsten et hvilket som helst fagområde

Barcelona Rejser har mere end 10 års erfaring med erhvervsrejser. Gennem årene har vi skræddersyet fagligt indhold, fagmæssige foredrag og virksomhedsbesøg inden for en bred vifte af fagområder til en lang række danske og internationale virksomheder. Blandet andet har vi stået bag organiseringen af firmarejser og fagligeprogrammer for firmaer inden for følgende områder:

Varighed af erhvervsrejserne
Alle vores erhvervsrejser kan skræddersys, og varigheden af et fagligt program kan være alt fra et par timers varighed til et skræddersyet fagligt program inkl. fly og hotel der strækker sig over en uge.

Vejlendende pris for erhvervsrejserne
Priser fra
6.700 kr
Pris pr. person ved min. 15 deltagere for en erhvervsjrese til Barcelona med fagligt program

Prisen er inklusiv:

- Flyrejse til København - Barcelona tur/retur (afgang fra Billund er også muligt)
- Bustransfer fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen
- 3 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad i delte dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelser)
- Skræddersyet fagligt program
- Måltider på gode, lokale restauranter inkl. drikkevarer
- Byrundtur med dansktalende guide,
- Alle lokale skatter, afgifter og moms


Firmarejser, personalerejser & kundeture

Barcelona har en usædvanlig bred vifte af tilbud! Hvad enten du kommer til Barcelona for stranden, fodbolden, gastronomien eller for at opleve kulturen og historien, er der gode muligheder for, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige. I Barcelona finder I mere end 8.000 restauranter, over 50 forskellige museer og kulturinsitutioner samt et utal af vinbarer.

Vi kan hjælpe med at reservere restauranterne museerne og vinbaren til jeres gruppe. Lige uden for grænsen til Barcelona finder I hele 10 forskellige vinområder: de mest kendte er Penedes, Cava og Priorat, men mindre vinområder som Empordà, Alella og Montsant laver også fremragende vine.

symbol
Barcelona er en fantastisk destination for et firma, der ønsker at belønne sine medarbejdere eller kunder med gode hoteller, gastronomiske nydelser og enestående oplevelser

Vi tilbyder stor fleksibilitet på vores firmarejser til Barcelona, vores guidede ture og aktiviteter samt studierejserne. Alle vores rejser kan skræddersys efter gruppens behov, så vi skrer os at rejsen til Barcelona bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi kan reservere hotellet til jeres gruppe, og sørge for alt fra mødelokale til transport, Barcelona byder på over 500 hoteller - vi guider jer gennem junglen og finder det perfekte hotel til netop jeres firma, gruppe eller forening.

Referencer

Vi hjælper firmaer og ervevsgrupper med at få det bedste ud af opholdet i Barcelona, og har siden 2005 arbejdet for flere hundrede danske danske og internationale firmaer, herunder følgende:

Firmaer vi har arrangeret firmarejser for

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden