Tenerife

Studierejse til Tenerife

Oplev delfiner og et af verdens største observatorier på Tenerife

Tenerife er en fantastisk destination til en studierejse. Øen giver mulighed for en lang række oplevelser og er perfekt til at lave et spændende fagligt indhold, Vi kan skræddersy studierejsen, men kan bl.a. foreslå besøg på Teide-observatoriet og Nationalparken.

Tenerife er lidt mindre end Fyn og har knap 100.000 indbyggere. Øens flotte strande og milde vinterklima (med temperaturer omkring 20 grader hele vinteren igennem) gør den til et ferieparadis, men øen egner sig også rigtig godt til en studietur. Teide-observatoriet blev grundlagt i 1959 og bruges primært til at studere solen med. beliggenhed gør observatoriet til et af verdens bedste steder at studere universet,

Observatoriet har 3 sol-teleskoper, mens der til observation om natten bruges 8 særligt teleskoper, der bl.a. bruges til studiet af stjernernes astrofysik.

Nationalparken Teide har siden 2007 været på UNESCO's verdensarvsliste. Nationalparken har mere end 180 kvadratkilometer. Ønsker man at vandre i parken, skal der søges om adgang på forhånd. Parken byder på masser af udsigtspunkter, samt et rigt dyre- og planteliv.

Vi kan bl.a. hjælpe med følgende i forbindelse med studieturen:

Hvad siger vores kunder om studierejserne?

"Jeg vil gerne takke jer for den fremragende studierejse I arrangerede for Nørre Gymnasiums Internationalle klasse til Barcelona. Alt gik perfekt. I har gjort planlægningen og gennemgørelsen af vores årlige studierejser meget mere afslappende og overskuelig. Vi ser frem til at bruge jer igen og vil være de første til at anbefale jer til andre skoler".

Andrew Miller,
Nørre Gymnasium - der har arrangeret 5 studierejser for 10 klasser i perioden 2015-2021 igennem Barcelona Rejser

 

Fakta og priser på studierejsen

Indholdet på studierejsen
Studierejsen kan skræddersys, og vi kan - foruden at tilbyde selve studierejsen med fly og hotel - tilbyde at sørge for transport, entréer, fagligt program, billetter, m.m.

Vejlendende pris for studierejsen
Priser fra
4.750 kr
Pris pr. person for en studierejse til Tenerife med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne fra Vueling og Nowegian, der varierer.
rejsegarantifonden