Mallorca

Studietur til Mallorca

Studieture til Mallorca med ophold i charmerende Palma

Hvis I vælger Mallorca som destination for studierejsen er det svært at I bliver skuffede! Mallorca er en fremragende studierejsedestination og den mest populære af fire Baleariske Øer.

Chamerende Palma har mange flotte middelalderpaladser, et imponerende Miró-museum, en af Europas største Middelalderkatedraler, et jødisk museum og rester fra romerne.

Mallorca har siden charterturismens spæde begyndendelse i slutningen af 1960'erne udviklet sig til en af Europas mest populære feriedestinationer. Denne udvikling tog en drejning, da øens kommune i starten af det nye årtusinde tog den fornuftige beslutning at rive nogle af de største og mest slidte hotellerne ned for i højere grad at satse på en turisme af højere kvalitet.

Vi tilbyder foruden selve pakkerejsen med flybilletter & overnatning at arrangere en række spændende eksursioner, og kan fungere som sparringspartnere, når det faglige indhold inden for dansk, biologik, kemi, fysik, gymnastik, spansk eller matematik, skal på plads. Vi arrangerer skolebesøg på universiteter, skoler og handelsskoler.

Er I interesserede i et guidet tur tilbyder vi ekskursioner til Valldemosa, Deía og Soller, vinbesøg på nogle af de mange vingårde på øen. Desuden kan vi sørge for entrébilletter til katedralen og andre museer på øen.

Indholdet på studierejsen til Mallorca
Vi kan skræddersy rejsen og være med til at give gode råd til planlægningen af et fagligt indhold på studierejsen til Mallorca.

Vejlendende pris for studierejsen
Priser fra
2.725 kr
Pris pr. person for en studierejse til Mallorca med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne. SAS flyver direkte fra/til Mallorca

 

rejsegarantifonden