Malaga

Studietur til Malaga

Vi arrangerer studieture til Andalusiens hovedby

Málaga har en priviligeret placering på sydkysten - et sted med et fantastisk klima,, spændende kultur og historie, og dermed en oplagt destination til en studierejse. Vi kan tage os af alle detaljerne i forbindelse med studieturen til Malaga: flybilletter og hotel, samt eventuelle ekskursioner, entrébilletter, transport, m.m.

Malagas historie går næsten 3.000 år tilbage, og byens navn stammer fra det fønikkiske Malaka. Under romerne fik Malaga en stor betydning, og man kan i dag se flere romerske ruiner i byen - bl.a. rester af det romerske amfiteater.

Katedralen i Malaga kaldes Den Enarmede. Der er nemlig kun ét klokketårn, og man fortæller at pengene slap op, da man skulle i gang med at bygge det andet. Katedralen blev opført mellem 1528 og 1782 i renæssancestil. Gibralfaro-tårnet er et imponerende fæstningsværk - herfra har I den bedste udsigt over Malaga by, havet og tyrefægter-aranaen.

Picasso-museet er et andet must-see i Malaga på studieturen. Rejser I med billedkunst, er det oplagt, men det har også bred interesse, og kan bruges til andre fag. Pablo Picasso blev født i Malaga, og Picasso-museets fysiske rammer er charmerende, da det har til huse i et gammelt middelalderpalads, der er blevet smukt restaureret. Kunstsamlingen er en fin repræsentation af stort set alle Picassos perioder, og giver dermed et godt overblik over den spanske kunstners udvikling.

Udflugter fra Malaga

Kombiner Málaga med andre af områdets spændende byer - Málaga ligger i et smørhul på sydkysten, og byen har i sig selv rigeligt at byde på til at få et spændende program på 4-6 dage sat sammen. Men ønsker I ekskursioner i området, er der rigtigt mange spændende destinationer inden for rækkevidde: Granada er måske Spaniens mest eksotiske by. Her emmer det af stemning, og der er talrige bygningsværker og monumenter tilbage fra den arabiske by. Også Seville og Córdoba har meget at byde på, og disse historie byer ligger ca. 1½ times kørsel fra Málaga.

Ønsker i udflugter til byer og områder, der ligger tættere på Málaga, kan vi anbefale charmerende Ronda, hvor I kan se kløften der går ned fra klippeblokken byen ligger på, de hyggelige pladser og det gamle middelaldercentrum. Vi kan også anbefale Mijas, som gør det ud for en kort ekskursion fra Malaga.

Indholdet på studierejsen ti Malaga
Vi kan skræddersy rejsen og være med til at give gode råd til planlægningen af et fagligt indhold på studierejsen til Malaga.

Vejlendende pris for studierejsen
Priser fra
2.950 kr
Pris pr. person for en studierejse til Malaga med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne. Nowegian og SAS flyver direkte fra/til Malaga