Madrid

Studierejse til Madrid

Studierejsen til Spaniens hovedstad byder på et væld af opleveser

Madrid har i flere år stået i Barcelonas skygge, men Spaniens hovedstad har intet at skaffe sig over. Madrid er en Sydeuropas mest fascinerende byer, og her kan I kombinere et væld af monumenter, museer og ekskursioner. Og så har Madrid en række gode hostales og gode pensioner foruden mange gode restauranter.

Lige gyldigt hvilket fag, I rejser med, kan vi hjælpe med at skræddersy et program til jeres klasse. Museumstrekanten - eller en del af den etr et must for den besøgende. Både Prado, Reina Sofía og Thyssen-Bornamizca-museet er i verdensklasse på hver deres måde. Men glem heller ikke CaixaForum, der ligger på Paseo del Prado, der er spændende både for sin arkitektur (tegnet af de Meuron og Herzog) og sine spændende udstillinger. Og så er prisen blot 4 € for studerende.

Ekskursioner fra Madrid
Foruden de mange oplevelser i selve Madrid, byder området omkring Spaniens hovedstad på et sandt skattekammer af spændende destinationer. Besøg kongepladset Escorial, der er et af Europas største palæer. Her har I mulighed for at opleve storhedstiden under de habsburgske konger Karl V, Felipe II og Felipe III. Under disse. Valle de los Caidos, er et både fascinerende og uhyggeligt monument, der står til ære for de faldne under den spanske borgerkrig. Forstå hvorfor sårene fra Borgerkrigen ikke er helet ved dette enorme monument.

Skal I rejse med kunsthistorie, religion eller historie er Toledo og Segovia to fantastiske destinationer. Toledo byder både på visigotiske, jødiske og kristne monumenter. Segovia er fyldt med kirker, og så er den romerske akvædukt, der skærer midt gennem bycentrum utroligt fascinerende.

Billeder med eksempler på studierejsen til Madrid

ValldemosaValldemosaValldemosaValldemosa
 

Fakta og priser på studierejsen

Indholdet på studierejsen
Studierejsen kan skræddersys, og vi kan - foruden at tilbyde selve studierejsen med fly og hotel - tilbyde at sørge for transport, entréer, fagligt program, billetter, m.m.

Vejlendende pris for studierejsen
Priser fra
3.050 kr
Pris pr. person ved min. 30 deltagere for en studierejse til Madrid med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne. Norwegian og Iberia flyver direkte fra/til Madrid
rejsegarantifonden