Metrokort

Barcelonas metro

Barcelonas metro er velfungerende og forholdsvist billig

Barcelona metrosystem er et halvt offentligt/halvt privat transportsystem. Metroen begyndte at fungere med de første linjer helt tilbage i 1924. De første spor blev opført i forbindelse med den anden verdensudstilling i Barcelona. Siden er metro-systemet vokset betragteligt og er i dag det længste metro-system i Europa (124 km.).

Linie 9

Med den nye linje 9 bliver Barcelonas nye lufthavnsterminal, terminal 1, koblet på Barcelona. Dette gør det betydeligt lettere at komme fra lufthavnen til Barcelonas centrum. Dette bliver en af verdens længste metro-linjer: i alt 48 km og 55 metro-stationer.

Oversigt over Barcelonas metro-system. Nedenfor har du mulighed for at se en oversigt over Barcelonas metrosystem - klik på kortet for at se en forstørret udgave af metro-kortet.

Downlaod metrokortet her (som PDF fil)

Er i en større gruppe? Bliv transporteret i en privat bus

Kommer i til Barcelona med en større gruppe, firma, forening, m.m. kan der være en idé i at få arrangeret transport med en privat bus. Der kan være tale om transport til/fra lufthavnen, transport til/fra hotellet, restauranter eller til et område uden for selve Barcelona: Montserrat-bjerget, Costa Brava eller en vingård i Catalonien.

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden