Transfer

Privat transport fra lufthavnen

Lufthavnstransport med luksusbil eller minibus

Kommer du til Barcelona med firmaet, en vennegruppe eller familien, og ønsker I at komme fra lufthavnen til jeres hotel på en komfortabel måde? Barcelona Rejser kan hjælpe jer med at luksustransport i minivan, bus eller luksusbil med chauffør.

Mercedes klasse E, klasse S eller Limousine

Bliv hentet I lufthavnen af en engelsktalende chauffør i en lusksusbil med læddersæder og aircondition. Der er også mulighed for at blive hentet i limousine, hvor vi bl.a. kan sørge for musik og champagne på turen.

Mercedes minivan

Er i en gruppe på mellem 3 og 8 personer anbefaler vi transport i Mercedes minivan fra lufthavnen. Det er både en komfortabel og praktisk måde at komme til hotellet på, og en god start på rejsen.

Transport I minibus eller til hotellet

Er I mere end 9 personer kan vi booke en minibus eller en større bus, og er I mere end 65 personer vil gruppen blive delt i flere grupper. En guide vil vente på gruppen i lufthavnen og stå klar i ankomsthallen med et skilt med gruppens navn/logo. Uden for lufthavnen venter en moderne og komfortabel bus, der vil sørge for kørslen til centrum. Fra lufthavnen er der blot ca. en halv times kørsel til hotellet, hvis det ligger i bymidten.

Detaljer og priser for Transporten fra lufthavnen

OK

Barcelonas lufthavn til hotel i centrum og/eller retur

Duration of the tour

Vi kan arrangere transport på det tidspunkt, der passer jer

OK

Vi arrangerer transporten for grupper på min. 8 personer og op til flere hundrede personer for såvel private grupper som firmaer

OK

Prisen på transporten :
Prisen starter på
80 kr/person
Pris pr. person ved min. personer deltagere

Firmarejser

Vi organiserer firmarejser og erhvervsrejser til Spanien, Portugal og Italien for firmagrupper på minimum 8 personer.