Sarria

Sarria i Barcelona

Sarrià-kvarteret er Barcelonas rigmandskvarter

Sarria er lige som Gràcia en tidligere landsby, der med Barcelonas udvidelse i midten af det 19. århundrede blev en del af byen. Kvarteret ligger hævet over byen, nogle steder med en smuk udsigt til Middelhavet. Kvarteret har traditionelt set været et eftertragtet sted for mere velhavende familier pga. nærheden til natur og parkområder i forbindelse med Barcelonas Tibidabo-bjerg, men området kan også byde på flere spændende turistattraktioner.

Pabelló Güell

Byggeriet er tegnet af Antoni Gaudí til hans rige mæcen Eusebi Guëll og blev bygget som en sommerresidens i Barcelonas udkant. Pavillonerne er særligt kendt for den store smedejernsdør, der fungerer som indgangsport til bygningerne. Det forestiller en drage, der refererer til en fortælling fra Jacint Verdaguers bog L'Atlàntida fra 1878. Det er desværre kun muligt at besøge selve bygningerne og haveanlægget ved særlige lejligheder.

Finca Guell i Pedralbes
Finca Guell i Sarria

Pedralbes-klosteret


Pedralbes-klosteret, der er bygget i gotisk stil, er et af de smukkeste steder i Barcelona. Klostret blev grundlagt i 1326 af dronning Elisenda de Montcada, Jaume II’s 2. kone og fungerer i dag som museum og kirke.
Pedralbes Klostret
Pedralbes Klostret - med en idyllisk placering er bygget med tynde gotiske søjler, der skaber en smukt ramme om den andre gårdhave

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden