Hotel ved Barcelona

Hesperia Tower

Hotel NH Hespería Tower i udkanten af Barcelona har lave priser

Hotel NH Hespería ligger i udkanten af Barcelona i Hospitalet-kvarteret. Her er man blot 10 minutters kørsel i taxa fra Barcelonas centrum, og fordelen ved beliggenheden er, at man får et 5* hotel til særdeles rimelige priser.

Barcelona Rejser har prøvet hotellet af, og man får virkelig meget for pengene. Hotel Hespería Tower egner sig særligt godt til firmarejser og forretningsrejser til Barcelona. Har I brug for mødelokaler er der masser at vælge imellem. Samtidig har hotellet en rigtig god restaurant.

Hotelværelserne

Hotel NH Tower har i alt 280 værelser, fordelt på 29 etager. Den hurtige elevator gør det hurtigt og nemt at komme fra toppen til entréen i bygningens stueetage.

Hotellets beliggenhed
Hotellet ligger i udkanten af Barcelona, i forstaden Hospitalet, men det tager kun 10 minutter i taxi at komme til Plaza España, og blot 15 minutter at komme til Cataluña Pladsen. Hotellet er godt placeret blot 10 minutters kørsel fra lufthavnen Aeropuerto del Prat.

Mødelokaler
NH Collection Tower har en række gode mødelokaler og et stort auditorium. I alt har hotellet hele 26 mødelokaler og er derfor særligt egnet til en forretningsrejse.

Adresse på Hotel NH Collection

Gran Via 144
08907 Hospitalet de Llobregat
Barcelona
Spanien

Vi giver gode priser på dette hotel og tilbyder at booke for jeres gruppe, hvis I har brug for minimum 4 værelser.

Pris på Hotel NH Collection Tower
Priser fra
1.400 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden