Golf

Green Fees i Spanien

Barcelona Rejser kan arrangere golfrejsen for jeres gruppe

Barcelona Rejser arrangerer golfrejser til hele Spanien for grupper på min 4 personer, og vi er specialister i skræddersyede ture. Vi kan enten sørge for at arrangere hele pakkerejsen med fly og hotel eller blot stå for reservation af green fees eller hotel. Vi har et tæt samarbejde med en række af Spaniens bedste golfbane

Golfbaner i Spanien

Golfbaner i Spanien Spanien er et fantastisk golfland med et mildt klima og masser af kvalitetsbaner at vælge imellem. Sydspanien har en række af Europas bedste baner, men læg mærke til at også Barcelona har masser af baner på niveau med de bedste i Sydspanien: baner som PGA Catalunya, Real Club de Golf El Prat og Golf Llavaneras er blandt Spaniens suverænt bedste, og er blevet hyldet som nogle af Europas allerbedste baner i internationale medier.

Kombiner Golfferien med et besøg i storbyen

Spanien har et væld af oplevelser, der blot venter jer! Vi kan hjælpe med at jeres golfrejse bliver krydret med andre oplevelser, gastronomi og vin, m.m.

Hoteller og lejligheder, villaer, stenhuse, ...

Vi kan hjælpe jer med at finde det perfekte hotel eller bolig til golfrejsen: alt fra lækre resorts ud til vandet, over smagfulde villaer og huse med pools til hoteller i storbyerne tæt ved golfområder.

Firmarejser

Vi organiserer firmarejser og erhvervsrejser til Spanien, Portugal og Italien for firmagrupper på minimum 8 personer.