Vinmarker

Gastronomi og vinrejse til Catalonien

Gastronomi- og vinrejser til Catalonien for grupper

Barcelona Rejser kan hjælpe dig med at arrangere spændende vinrejser i hele Spanien. Rejserne kan tage udgangspunkt i Barcelona, Madrid, Bilbao eller en af de andre byer med lufthavn i Spanien og kan arrangeres med og uden hoteller, transport og guide. Nedefor finder du et udkast til en vinrejse i Catalonien med udgangspunkt i ankomst til /afgang fra Barcelona - skriv venligst for mere information om denne og andre vinture.

Gastronomi
Barcelonas gastronomi - Barcelona har et utal af gourmet-restauranter, her én af de kendteste: Albert Adriás Tickets

Forslag til vinrejse til Penedès, Priorat og Barcelona

Vinrejsen kombiner to af Cataloniens bedste vinområder: Priorat og Penedès med storbyen Barcelona på en fantastisk gastronomi- og vinrejse. Rejsen er perfekt til bl.a. vinklubber, firmaer og restauranter.

Det smukke Priorat-område producerer nogle af verdens mest eksklusive vine, mens Penedès mere er kendt for de store, verdensomspændende vin- og cava-producenter, selv om området også byder på en række mindre, spændende vingårde. Barcelona er de sidste år kommet på forsiderne af gourmet- og gastronomimagasiner med sit store udbud af top-restauranter.

Program


Dag 1: Priorat

Efter ankomst til Barcelona lufthavn går turen direkte til Priorat. Ved ankomsten besøges det legendariske Scala-Dei vinhus, der tager navn fra det nærliggende kloster af samme navn. Det var munkene på klostret der op gennem middelalderen var bærere af vintraditionerne. Herefter indtages en lækker frokost med lokale retter og smagsprøver af lokale vine fra Priorat.

Priorat
Priorat - vinstokkene står i terasser i Priorat-området

Dagen sluttes med et besøg på endnu et vinhus med smagsprøver i Gratallops-området. Gratallops har udviklet sig til hovedområdet i Priorat for top-vine. Det er her bl.a. Alvaro Palacios og Dafne Glorián huserer - vinkunstnere, der har formået at få hhv. 98 og 100 point på Robert Parkers The wine Advocate. Herefter går turen tilbage til Barcelona, hvor en af byens top-restauranter besøges. Overnatning i Barcelona

Dag 2: Priorat og Penedès

Turen går nu ind i Penedès-området. Her skal vi besøge en mindre vingård, der producerer både vin og cava. Herefter indtages en gourmetmiddag på en af restauranterne i Panedès. Restauranten har også en flot vinkælder, som kan besøges.

Ferrer Bobet
Ferrer Bobet - oplev en forrygende kombination af vin og arkitektur i særklasse på Ferrer Bobet

Dagen slutter med et besøg på vingården Jean Leon, der ligger i det smukke bakkede landskab i "Cataloniens Toscana". Middagen indtages med udsigt til Middelhavet i Barcelona og herefter er der mulighed for at besøge "verdens bedste vin-bar" (kåret i flere internationale medier)

Dag 3: Barcelona

Sidste dag i Barcelona byder på afslapning og en tapas-tur: en række af Barcelonas bedste markeder, vinforretninger og tapas-restauranter besøges. Sen eftermiddag afgang fra Barcelonas lufthavn.

Hoja Santa
Hoja Santa - en af Barcelonas mange gourmetrestauranter

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden