Toscana

Firmarejser til Toscana

Besøg charmerende byer som Firenze, Siena og Lucca på firmarejsen

Toscana er en fantastisk destination for en firmarejse. Her kan I kombinere gastronomi og vin, natur og renæssancebyer, kunst og arkitektur. Området giver rig mulighed for at lade flere byer og oplevelser: indgå, med byer som Firenze, Siena, San Gimignano, Pisa og/eller Lucca og besøg på vinhuse i Brunello di Montalcino eller Chianti. Oplev desuden nogle af verdens smukkeste kirker, museer og historiske bykerner.

Vi sørger for bookingen af flybilletter og hotel, transport og booking af dejlige restauranter. Rammerne kan fyldes med indhold helt efter jeres smag: ønsker I at opleve kunst (se værker af Brunelleschi, Giotto, Michelangelo og Ghiberti), fokusere på gastronomi (ikke blot pizza, men Toscanas autentiske køkken) og vin (besøg nogle af Toscanas bedste vinhuse) eller afslapning og møder: vi har gode kontakter til spa-hoteller med flotte mødelokaler. Det er desuden muligt at få dansktalende rejseleder med på rejsen.

Få et uforpligtende tilbud på firmarejsen til Toscana.

Billeder med eksempler på firmarejsen til Toscana

Værelse på firmarejsenVærelse på firmarejsenVærelse på firmarejsen

Detaljer og priser på firmarejsen til Toscana


Firmarejsens varighed
Vi kan skræddersy firmarejsen efter jeres ønsker, men normalt arrangerer vi firmarejser af 3-6 dages varighed.

Priser på firmarejsen
Priser fra
7.250 kr
Pris pr. person ved min. 10 deltagere for en firmarejse til Toscana. Prisen er inklusiv flyrejse med direkte fly til København - Rom tur/retur (eller fly med mellemlanding til Pisa. Afgang fra Billund er også muligt), bustransfer fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen samt 2 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad i delte dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelser)

Kundeoplevelser

symbol
"I forbindelse med en 4-dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførelsen af de 4 dage. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet"
Per Rasmussen
eCapacity

Referencer - firmaer og kommuner vi har arbejdet for

Firmaer vi har arrangeret firmarejser for

Andre destinationer for firmarejsen