Mallorca

Firmarejser til Mallorca

Mallorca er en fantastisk destination for en firmarejse

Efter en flyvetur på mindre end 3 timer befinder I jer på Mallorca, blot 15 minutters kørsel fra hovedbyen Palma. Vælg mellem et lille boutique hotel i bjergene eller bliv indlogeret på et luksus hotel i selve Palma. De næste dage er der rige mulighed for oplevelser.

Palma er en øens flotte hovedstad. Her finder man et utal af restauranter, gode hoteller og masser at opleve. i centrum af Palma ligger finder man den store katedral fra 1229. Ikke langt herfra finder man Bellver-slottet, hvorfra der er smuk udsigt over Palma og bugten på øens sydkyst. I udkaten af Palma ligger Miró-museet. Tæt på det historiske centrum ligger Palmas havn, og herfra er der mulighed for en sejltur med en catamaran på Middelhavet.

Det er muligt at se det meste af øen på et par dage. Vi anbefaler at opleve nordkysten med Formentor-udsigtspunktet, byerne Soller, Valldemosa og Deià. Naturen og den dramatiske kyst på øens nordlige og vestlige del er også en oplagt mulighed.

Et indslag på mange af vores firmarejser til Mallorca er den lokal gastronomi og vin. Mallorca har to store vinområder: Benissalem og Levante. Vi kan anbefale at kombinere et vinbesøg med en middag på et charmerende vinhuse på øens østlige del

Billeder med eksempler på firmarejsen til Mallorca

ValldemosaLandsby MallorcaMallorcas katedralSejlture på firmarejsen

Detaljer og priser på firmarejsen til Mallorca

Firmarejsens varighed
Vi kan skræddersy firmarejsen efter jeres ønsker, men normalt arrangerer vi firmarejser af 3-6 dages varighed.

Priser på firmarejsen
Priser fra
5.950 kr
Pris pr. person ved min. 10 deltagere for en firmarejse til Mallorca. Prisen er inklusiv flyrejse med direkte fly til København - Palma de Mallorca tur/retur (afgang fra Billund er også muligt), bustransfer fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen samt 2 overnatninger på 4*-hotel inkl. morgenmad i delte dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelser)

Kundeoplevelser

symbol
"I forbindelse med en 4-dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførelsen af de 4 dage. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet"
Per Rasmussen
eCapacity

Referencer - firmaer og kommuner vi har arbejdet for

Firmaer vi har arrangeret firmarejser for

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden