Malaga

Firmarejser til Malaga

Malaga kan kombineres med Granada, Córdoba eller Sevilla på firmarejsen

Malaga er en perfekt destination til en firmarejse. Byen har en ideel størrelse, som gør det muligt at føle sig hjemme efter et par dage. Byen byder på kunst (Picasso-museet), et hav af dejlige tapas-restauranter. Malaga har en perfekt placering på kysten. Hvis I ønsker at opleve andre byer i Andalusien, kan Malaga kombineres med ophold i Granada, Córdoba eller Sevilla, der alle ligger mellem 1½, og 2½ times kørsel fra Malaga.

Malaga har et fantastisk klima. Hvis I rejser i vintårhalvåret er der penge at spare, og chancerne for pæne temperaturer (langt over de tilsvarende i Danmark) er rigtig gode. Selv i Januar og Februer er gennemsnits-temperaturen i døgnet over 12 grader og Malaga har mere end 3.000 soltimer på et år. Blot 40 minutters kørsel fra Malaga finder man vinhuse, hvor det er muligt at indlægge vinbesøg og -smagninger. En anden populær aktivitet er en sejltur med catamaran. Vi kan sørge for såvel flybilletter, hotel, lufthavnstransport, frokoster og middage på gode, lokale restauranter, samt fagligt indhold.

Vi er et certificeret rejsebureau med base i Spanien, og vores mange års erfaring med at arrangere firmarejser til Spanien samt vores store lokale netværk, kommer i høj grad vores kunder til gode. Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på firmarejsen.

Billeder med eksempler på firmarejsen til Malaga

MalagaHvide landsbyerAlhambraRonda

Detaljer og priser på firmarejsen til Malaga


Firmarejsens varighed
Vi kan skræddersy firmarejsen efter jeres ønsker, men normalt arrangerer vi firmarejser af 3-6 dages varighed.

Priser på firmarejsen
Priser fra
6.250 DKK
Pris pr. person ved min. 10 deltagere for en firmarejse til Malaga. Prisen er inklusiv flyrejse med direkte fly til København - Malaga tur/retur (afgang fra Billund er også muligt), bustransfer fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen samt 3 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad i delte dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelser)

Kundeoplevelser

symbol
"I forbindelse med en 4-dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførelsen af de 4 dage. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet"
Per Rasmussen
eCapacity

Referencer - firmaer og kommuner vi har arbejdet for

Firmaer vi har arrangeret firmarejser for

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden