Malaga

Firmarejser til Madrid

Madrid er en ideel destination til firmarejsen

Madrid er en fantastisk metropol. Byen kaldes ofte for verdens største landsby, og her er afstandene ikke større end at det historiske centrum kan dækkes til fods. I udkanten af byens centrum mod øst ligger Retiro-parken, hvor I kan komme på en privat cykeltur. Byens hoteller har rimelige priser og mange af dem, egner sig rigtig godt til firmarejsen.

Oplev butikkerne på Calle Preciados, restauranterne ved Plaza Mayor og drik en kold øl på hyggelige Plaza de Santa Ana. Ønsker I at krydre firmarejsen med en kultur oplevelse på ét af byens mange museer. Det enorme Prado-museum kan tage pusten fra de fleste, og tiltrækker flere besøgende, end noget andet museum i hele Spanien. Ønsker I et midnre museum kan vi anbefale på Thyssen-Bornemisza eller Reina Sofia.

Foretrækker i en sportoplevelse er ét af de to stadions Bernabéu eller Metropolitano et must. Her kan I opleve hjemmeholdene Real Madrid og Atlético Madrid. Madrid har også Spaniens største tyrefægter-arena: Las Ventas, opført i 1929 med plads til cirka 25.000. Har I tiden til det, kan vi anbefale at kombinere storbyen Madrid med enten Segovia eller Toledo, der ligger ca. en times kørsel fra Madrid. Disse to byer kan evt. kombineres med Vinområdet Vinos de Madrid.

Billeder med eksempler på firmarejsen til Madrid

Madrid udsigtMadrid diskotek tagterrasseMadrid diskotek tagterrasseUdflugt til BurgosMadrid by

Detaljer og priser på firmarejsen til Madrid


Firmarejsens varighed
Vi kan skræddersy firmarejsen efter jeres ønsker, men normalt arrangerer vi firmarejser af 3-6 dages varighed.

Priser på firmarejsen
Priser fra
6.525 kr
Pris pr. person ved min. 10 deltagere for en firmarejse til Madrid. Prisen er inklusiv flyrejse med direkte fly til København - Madrid tur/retur (afgang fra Billund er også muligt), bustransfer fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen samt 3 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad i delte dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelser)

Kundeoplevelser

symbol
"I forbindelse med en 4-dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførelsen af de 4 dage. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet"
Per Rasmussen
eCapacity

Referencer - firmaer og kommuner vi har arbejdet for

Firmaer vi har arrangeret firmarejser for

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden