Lissabon

Firmarejser til Lissabon

Lissabon er en ideel destination til firmarejsen

Lissabon, Portugals hovedstad, byder på et sand overflødighedshorn af tilbud til den besøgende: byen har mange fremragende restauranter, en bred vifte af charmerende hoteller og flere UNESCO-sværdigheder. Gå ikke glip af Jeronimous-Klosteret, der var mere end 70 år undervejs, Belém-tårnet, et militært fort, der bevogter indgangen til byen, men også de berømte pastéis de nata (flødekager).

Lige uden for byen finder man udflugtsmål som Sintra med paladser og haver, den charmerende havneby Cascais og Europas mest vestlige punkt: Cabo da Roca. Både mod vest og syd finder man flere vindistrikter, og vi kan arrangere et vinbesøg på en charmerende vingård, hvis I ønsker det. Hvis I har flere dage er det også muligt at kombinere Lissabon med en nat eller to i Porto. Vi kan også arrangere en aften i Lissabon med fado-musikog mad til musikken.

Lissabon er Portugals største by og har godt en halv million indbyggere og en spændende historie - byen er en af Europas ældste hovedstader. Oplev de historiske kvarterer Alfama, Bairro Alto og Baixa, og overvej eventuelt en sejltur på Tagus-floden med speedbåd.

Billeder med eksempler på firmarejsen til Lissabon

LissabonFirmarejse DouroCabo da RocaLissabon restaurantLissabon

Detaljer og priser på firmarejsen til Lissabon


Firmarejsens varighed
Vi kan skræddersy firmarejsen efter jeres ønsker, men normalt arrangerer vi firmarejser af 3-6 dages varighed.

Priser på firmarejsen
Priser fra
5.375 kr
Pris pr. person ved min. 10 deltagere for en firmarejse til Lissabon. Prisen er inklusiv flyrejse med direkte fly til København - Lissabon tur/retur (afgang fra Billund er også muligt), bustransfer fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen samt 2 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad i delte dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelser)

Kundeoplevelser

symbol
"I forbindelse med en 4-dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførelsen af de 4 dage. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet"
Per Rasmussen
eCapacity

Referencer - firmaer og kommuner vi har arbejdet for

Firmaer vi har arrangeret firmarejser for

Andre destinationer for firmarejsen