Strand

Den bedste strand ved Barcelona

Læs om hvilke strande man skal vælge i nærheden af Barcelona

Barcelona mangler ikke ligefrem strande... Selve Barcelona by har i sig selv en lang række strande: Nova Icaria, Barceloneta, Platja de San Sebastián, osv. MEN, alle dise strand er kunstigt anlagt. De blev anlagt i forbindelse med De Olympiske Lege i Barcelona, og de er skabt ved at blande grus med sand, så strandene har ikke samme kvalitet, som en naturlig strand.

Omvendt er det ikkenødvendigt at bevæge sig uden for Barcelona, hvis man vil have en hurtigt dukkert. Men vi anbefaler altså en kort togtur, for at få en bedre oplevelse. Der er også fantastiske strande på Costa Brava - især den nordlige del - men de bedste strande ligger mere end 1½ times kørsel fra Barcelona. Derfor mener Barcelona Rejser at den bedste strand tæt på Barcelona er:

Santa maria del Mar
Strand med god plads og udsigt til bjerge - man behøver ikke at kæmpe med andre om et firmærke i Castelldefels, for der er god plas på stranden

Den bedste strand ved Barcelona er måske Platja de Castelldefels

Hvis man tager i betragning, hvor lang tid det koster at komme til Castelldefels, hvad det koster og hvor flot stranden er, er Platja de Castelldefels ifølge vores betragtning den bedste strand ved Barcelona. Her kommer en række af vores begrundelser:

Sagrada Familia-kirken
Klitter med blomster og græs - Platja de Castelldefels har vundet flere udmærkelser for bæredygtighed og vedligeholdelse.

 

Hvordan kommer man til Platja de Palafrugell ?

Fra centrum af Barcelona tager det blot 27 minutter at komme til Castelldefels fra Estació de Sants og 34 minutter fra togstationen på Passeig de Gracia (ligger lige overfor Antoni Gaudís Casa Batlló).

Hvordan køber man billetter til lokaltoget og hvad koster det?

T10 billetterne, der har. Det koster altså kun ét klip. Er I en familie på 4 personer kan det bedst betale sig at købe et T10-kort, som man kan dele. Dette kort koster i øjeblikket blot 10,20 € for i alt ti ture, så hver tur koster 1,02 €. En tur til stranden vil kun koste 4 klip hver vej, altså 8 klip i alt, og sammenlagt 1,02 € x 8 = 8,16 € for 4 personer.

Stranden er børnevenlig

Stranden er perfekt for børnefamilier. Transporttiden til stranden er som nævnt begrænset, vandet bliver ikke hurtigt dybt, og der er masser af plads. Desuden er der legereskaber og restauranter i området.

Der er gode restauranter og caféer

Vores favorit-restaurant på stranden er Ibiza Chiringuito. Taget i betragtning, at der er tale om en strand-café med alt hvad det indebærer, får man ganske udmærket cafemad. Der er meget at vælge imellem og både mulighed for varm mad, sandwhich, m.m.

God tur til stranden!

Firmarejser, kongresser & erhvervsrejser

rejsegarantifonden