Rejser til Barcelona
Kontakt
Penedes

Vintur til Penedes

Besøg vinromdet Penedes fra Barcelona på en privat vintur

Besøg et af Cataloniens bedste vinhuse på vores vintur til Penedes.området. Besøg vinhuset Albet i Noya - et kvalitetsvinhus syd-vest for Barcelona, der laver nogle af de ypperste hvidvine og rødvine i området.

Penedes-området er det største vinområde tæt ved Barcelona: her finder man både store vinhuse som Torres, Freixenet og Codorníu og små vinhuse, der går benhårdt efter kvalitet. Vinhuset Albet i Noya, falder i sidstnævnte kategori.

Albet i Noya er uden tvivl en af Penedes allerbedste vinhuse. Hele fremstillingsprocessen på vinhuset er certificeret økologisk. Selve vinhuset kan spores tilbage til 1925, men det moderne vinhus tager sin start i det 20. århundrede. Vine som El Fanio, El Belat og Col·lecció Chardonnay er alle anmelderroste vine, der er at finde på de bedste restauranter i Barcelona.

Detaljer og priser for Vinturen i Penedes

Vinturen er perfekt hvis I ønsker at komme ud af Barcelona og opleve det smukke vinområde Penedes, og smage på dets fremragende vine. Turen foregår med privat bus.

Varighed - vinturen til Penedes
fra 4 timer inkl. transport til vinhuset - turen kan skræddersys, og det er muligt at lægge en dejlig frokost ind på turen et sted i Penedès-området.

Priser for vinturen
Priser fra
320 kr
per person for a privat vintur til Penedes. Vælg mellem en af de store producenter som Torres, eller en lille producent som Parés Balta, Albet i Noya eller Can Ráfols dels Caus. Turen arrangeres udelukkende for private grupper på minimum 8 personer.

Bestil et tilbud
ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex