Vinture

Vinrejser i Spanien

Private vinrejser over hele Spanien

Spanien er et fantastisk vinland. De store klimatiske og geografiske forskellige i det store land giver en usædvanlig bredde i de spanske vine. Mange danskere kender Rioja og Ribera del Duero, mens Conca de Berberá og Montsant vil være mindre kendte vindistrikter for de fleste.

Barcelona-rejser tilbyder skræddersyede vinrejser med overnatning i Barcelona eller i selve vinområderne. På kortere vinrejser af 1-3 dages varighed er det oplagt at besøge Penedès og/eller Priorat, der begge har en lang række fantastiske vingårde og smukke landskaber. På længere vinrejser er der mulighed for at bevæge sig ind i Aragonien, Rioja eller endda det sydfranske Bordeaux.

Bestil f.eks. en vinrejse til Ribera del Duero, Priorat, Penedès eller Montsant

Alta Alella vintur
Vinturen til Alta Alella går til det lille, charmerende vinområde Alella, der ligger umiddelbart nord for Barcelona. Her laver man en række spændende økologiske vine. Vinhuset vi besøger ligger i smukke omgivelser og vinene er af høj kvalitet.
Priser fra
240 kr
per person for a privat vintur til Alta Alella
Vintur til Priorat
En fantastisk vintur til Priorat fra Barcelona. Vinområdet syd for Barcelona er et af Spanien allerbedste og byder desuden på smuk natur og mange gode restauranter. Prøv vine, der har scoret op til 98 Parker point på en luksustur til Priorat.
Priser fra
635 kr
per person for a privat vintur til Priorat
Vintur til Penedès
Penedès er en oplagt destination, hvis man vil på en halvdagsekskursion fra Barcelona. Der er ikke mere end 30-45 minutters kørsel til vingårdene fra Barcelona, og området byder på stor varietet: fra cava hos Codorníu og topvinene fra Alemany i Corrio, der har fået op til 94 point i Peñín-guiden.
Priser fra
320 kr
per person for a privat vintur til Penedes
rejsegarantifonden