Tapas

Tapas- og vintur i Barcelona

Oplev Barcelonas historiske centrum på vores tapas og vintur

Tapasturen i Barcelona kombinerer en gåtur i Barcelonas Charmerende Gotiske Kvarter, Ribera og Born-kvarteret med en middag eller frokost på hhv. en af Barcelonas bedste tapasrestauranter og en lokal vinbar.

Sammen med en guide, der er bosidende i Barcelona får du en introduktion til Barcelonas gastronomi, vin, kultur og historie. I har mulighed for at prøve et utal af tapas på en af Barcelonas allerbedste tapasrestauranter, og på en vinbar i byens historiske centrum har vi arrangeret en vinsmagning, hvor der er mulighed for at prøve nogle af de bedste vine fra Ribera del Duero, Priorat og Penedès.

På turen besøges desuden en række spændende pladser, områder, markeder og specialforretninger. Undervejs besøger I således Boquería-markedet hvor I har mulighed for at prøve den allerbedste iberianske skinke (jamón ibérico bellota). Turen foregår med dansktalende guide, og en en ideek måde at stifte bekendtskab med såvel Barcelonas historiske centrum som byens arkitektur, kultur og historie.

Tapas- og vinturen kan laves for private grupper på 8 personer og opefter.

Detaljer og priser for Tapasturen i Barcelona

Tapasturens varighed
Tapasturen kan skræddersys efter behov men tager normalt ca. 2-3 timer.

Priser på tapasturen i Barcelona
Priser fra
495 kr.
per person for a privat Tapas Tur i Barcelona. Hertil kommer udgift til booking og guide på i alt 2.500 kr (totalpris for gruppen)

Bestil et tilbud på en guidet tur
ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex