Rom

Studierejse til Rom

Studierejse til Rom med vægt på historie og byplanlægning

Rom, "Den Evige Stad" er en fantastisk destination til en studierejse: oplev Vatikanet, Peterskirken, Forum Romanum, Colosseum, Pantheon, Trajans Marked, Trevi-springvandet og Hadrians Villa på studieturen.

I oldtiden var Rom hovedstaden i det romerske imperium, og Rom kan siges at være verdens første rigtige metropol. Roms fortid er umiddelbart tilgængelig for byens har et utal af museer, arkæologiske udgravninger og monumenter der spænder over en periode på mere end tre årtusinder.

I Peterskirken kan I besøge det Sixtinske Kapel. Besøg også Piazza Navona, Piazza Campidoglio og Piazza di Spagna. Uden for byen finder man Tivoli, der ligger cirka 30 minutters kørsel fra Rom, hvor I kan besøge Hadrians Villa, der har været på UNESCO's Verdensarvsliste siden 1999. Området tæller i alt cirka 30 bygninger, paladser, springvand og flere bade og biblioteker, teatre og templer. Villa del Este har været på UNESCO's Verdensarvsliste siden 2001 og betragtes som et mesterværk af italiensk arkitektur for sine haver.

Billeder med eksempler på studierejsen til Rom

RomRomRomRomRomRom

Detaljer og priser for Studierejsen til Rom

OK

Rom

Duration of the tour

Studieturen kan skræddersys, men vi arrangerer normalt studierejser med 4-5 overnatninger.

OK

Vi arrangerer studierejser for såvel gymnasier, handelsskoler, teknisk skoler og kommuner
Prisen på Studieturen til Rom:
Prisen starter på
2.950 kr.
Pris pr. person for en studierejse til Rom med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne fra Vueling og Norwegian, der varierer.
rejsegarantifonden