Rom

Studierejse til Rom

Studierejse til Rom med vægt på historie og byplanlægning

Rom, "Den Evige Stad" er en fantastisk destination til en studierejse: oplev Vatikanet, Peterskirken, Forum Romanum, Colosseum, Pantheon, Trajans Marked, Trevi-springvandet og Hadrians Villa på studieturen.

I oldtiden var Rom hovedstaden i det romerske imperium, og Rom kan siges at være verdens første rigtige metropol. Roms fortid er umiddelbart tilgængelig for byens har et utal af museer, arkæologiske udgravninger og monumenter der spænder over en periode på mere end tre årtusinder.

I Peterskirken kan I besøge det Sixtinske Kapel. Besøg også Piazza Navona, Piazza Campidoglio og Piazza di Spagna. Uden for byen finder man Tivoli, der ligger cirka 30 minutters kørsel fra Rom, hvor I kan besøge Hadrians Villa, der har været på UNESCO's Verdensarvsliste siden 1999. Området tæller i alt cirka 30 bygninger, paladser, springvand og flere bade og biblioteker, teatre og templer. Villa del Este har været på UNESCO's Verdensarvsliste siden 2001 og betragtes som et mesterværk af italiensk arkitektur for sine haver.

Indholdet på studierejsen til Rom
Vi kan hjælpe med at købe entrébilletter til jeres grupperejse eller studierejse til Rom. Vi kan hjælpe med at sørge for entréer til Peterskirken og andre monumenter i Rom.

Vejlendende pris for studierejsen til Rom
Priser fra
2.450 kr
Pris pr. person for en studierejse til Rom med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne og perioden for studierejsen. Norwegian og SAS flyver direkte til Rom fra Kastrup.

Firmarejser

Vi organiserer firmarejser og erhvervsrejser til Spanien, Portugal og Italien for firmagrupper på minimum 8 personer.