Studierejse

Studierejse til Paris

Studierejser til Paris for studieklasser

Paris, Lysets by, er et af vores mest populære rejsemål for studierejser. På en studierejse til Paris er der rig mulighed for at blande historie, videnskab, kunst, arkitektur og sprog. Frankrigs hovedstad og landets mest befolket by med mere end 10 mio. indbyggere og byen har mere end 20 millioner udenlandske besøgende om året.

En studierejse til Paris er en uforglemmelig oplevelse hvor eleverne har mulighed for at opleve Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame, Sacré Coeur og Champs-Élyséesog museer som Louvre, Orsay og Rodin-museet.

Eiffeltårnet, der oprindeligt hed 300-meter-tårnet blev designet til Verdensudstillingen i 1889 af den franske ingeniør Alexandre Eiffel og ligger på Seinens venstre bred. Det tog mere end to år at bygget tårnet og i 41 år, var det verdens højeste bygning. Se evt. også Eiffeltårnet fra Seinen på en sejltur på floden.

Det er et mustsee at opleve Champs-Élysées, Notre Dame og Pont Neuf, den ældste af broerne, der forbinder Ile de la Cité med resten af Paris.

På vores studierejser anbefaler vi også at besøge Latinerkvarteret med Sorbonne-universitetet og et væld af restauranter, caféer og barer samt monumenter som Pantheon og Odeon-teatret og Luxembourg-parken.

Har I tiden til at komme uden for Paris på en ekskursion er det storslåede Versailles-slot en uforglemmelig oplevelse. Versailles har været på UNESCO's Verdensarvsliste siden 1979. Her boede de franske konger og slottet blev oprindeligt bygget af Louis XIV og det er det største kongepalads i Europa. Slottets haver tæller mere end 800 hektar med mere end 200.000 træer.

Indholdet på studierejsen til Paris
Vi kan hjælpe med at købe entrébilletter til jeres grupperejse eller studierejse til Paris til Louvre-museet og andre monumenter i Paris.

Vejlendende pris for studierejsen til Paris
Priser fra
2.750 kr
Pris pr. person for en studierejse til Paris med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne. Norwegian, SAS, KLM og en arække andre selskaber flyver direkte til Paris fra Kastrup og nogle selskaber fra Billund.