Normandy

Studierejse til Normandiet

Studierejser og studieture til Normandiet og ophold i Rouen

Normandiet blev grundlagt i den merovingiske periode af vikingehøvdingen Rollo, og han blev Rouens første hertug og skulle forsvare området mod pirater og andre vikinger. Normandiet er normandernes område, "mænd i nord" på grund af de på hinanden følgende invasioner af vikinger, der ødelagde regionen.

En studierejse til Normandiet giver indsigt i området og en forståelse af Nordfrankrigs store betydning i verdenshistorien: her udkæmpede man Slaget ved Bouvines, Hundredeårskrigen, Slaget om Dieppe og Slaget om Normandiet under 2. Verdenskrig.

Mellem d. 6. juni og d. 30. august 1944 befriede de amerikanske tropper områderne, der var kontrolleret af nazististerne. Erobringen af området startede med ankomsten til den mere end 80 kilometer lange strande mod nord. I dag kan man besøge Den Amerikanske Kirkegård, hvor mere end 20.000 mænd ligger begravet fra de allieredes tropper. Gravene peger mod vest, mod USA.

Sørg endelig også for at besøge Bayeux-tapetet, det næsten 70 meter lange brodderi, der fortæller om begivenhederne under den normanniske erobring af England. Vægtæppet er utrolig velbevaret og har været udstillet på Musée de la Tapisserie de Bayeux i byen Bayeux siden 1980'erne. Vægtpææet betragtes som et af de vigtigste historiske vidnesbyrd fra Middelalderen.

Besøg også Mont Saint-Michel-klosteret, omgivet af mure og brystværn og kun forbundet med fastlandet via en dæmning. Oplev desuden den skønne natur ved Étretat og den charmerende by Honfleur.

Indholdet på studierejsen til Normandiet
Lad os arrangere billetterne til Bayeux-tapetet og besøg på Den Amerikanske Kirkegård

Vejlendende pris for studierejsen til Normandiet
Priser fra
3.325 kr
Pris pr. person for en studierejse til Normandiet i Nordfrankrig med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger i høj grad af de svingende flypriser. Norwegian, SAS, KLM og andre flyselskaber flyver direkte til Paris og herfra arrangerer vi bustransport til Normandiet.
rejsegarantifonden