New York

Studierejse til New York

Spændende studierejser og studieture til The Big Apple

Byen New York, er en interessant destination for en studierejse, der gør det muligt at kombinere en lang række spændende monumenter og museer, gallerier, parker i denne multikulturel by. New York er den mest befolkede by i USA med næsten 8,5 millioner indbyggere, og "byen, der aldrig sover" kan virke næsten hyperaktiv på den besøgende.

På en studietur til New York skal du selvfølgelig besøge Frihedsgudinden, Wall Street, Empire State Building, Times Square, Central Park, Rockefeller Center, Grand Central Terminal, Brooklyn Bridge, 5th Avenue og Broadway. Husk også Memorial Museum, der blev indviet i 2011 efter angrebet på Twin Towers. Besøg også Harlem og Queens, som der et let af komme til fra downtown.

I New York finder kan jeres klasse besøge et svimlende antal museer med kunst i verdensklasse: Metropolitan Museum of Art, Museum of Modern Art (MoMA) og Solomon Guggenheim Museum. Andre spændende muligheder er Naval, Air and Space Museum Intrepid og American Museum of Natural History, der er oplagt på en studierejse.

En studierejse til New York vil være en uforglemmelig oplevelse for hele klassen og rent fagligt har byen flere tilbud end de fleste af verdens andre metropoler.

Indholdet på studierejsen til New York
Vi kan hjælpe med at købe entrébilletter til jeres grupperejse eller studierejse til New York: flere steder er det nødvendigt at købe billetter på forhånd, og flere steder er der rabatter at hente for studerende.

Vejlendende pris for studierejsen til New York
Priser fra
6.950 kr
Pris pr. person for en studierejse til New York med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne. Norwegian flyver direkte til New York fra Kastrup.