Firenze

Studierejse til Firenze

Studierejser til Toscana og den smukke by Firenze

Den charmerende by Firenze i regionen Toscana blev grundlagt af af romerne og var Italiens hovedstad mellem 1865 og 1871. Byen betragtes af mange som en af ​​de smukkeste i verden og for renæssancens vugge. Det moderne Firenze har i dag ca. 500.000 indbyggere.

En studierejse, studietur eller grupperejse til Firenze byder på et utal af muligheder. Med en perlerække af monumenter, museer og fantastiske bygninger kom Firene på UNESCO's Verdensarvsliste så tidligt som i 1982. Oplev Katedralen Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio, et utal af museer og kunstgallerier og nogle af kunsthistoriens ypperste værker.

At gå gennem Firenzes gade er som at gå gennem et enormt museum. Fra Piazza del Duomo i det historiske centrum kan man se katedralen og Giottos klokketårn. Tæt herpå ligger Piazza della Signoria med Palazzo Vecchio, Loggia della Signoria, Neptun-fontænen og statuen af Cosimo I.

Ponte Vecchio forbinder byen med den anden side af Arno-floden og blev oprindeligt bygget i træ af romerne, men i 1345 blev den genopført i sten. I flere af byens museer og gallerier er der rabatter at hente til studiegrupper: Uffizi-galleriet, Accademia Galleri, Galileo-museet, Leonardo da Vinci Museet og Bargello-museet

Uden for Firenze finder I Pisa, der ligger blot en times kørsel væk, og som har mange smukke og historiske monumenter - herunder selvfølgelig det berømte Skæve Tårn i Pisa fra det 12. århunrede, der måler knap 60 meter og begyndte at hælde korte af påbegyndelsen af ​​byggeriet. Besøg også Plaza del Miracoli, der kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1987. Vi tilbyder selvfølgelig også udflugter til nogle af de mange vingårde uden for Firenze i det bølgende landskab i Toscana.

Billeder med eksempler på studierejsen til Firenze

FirenzeFirenzeFirenzeFirenzeFirenzeFirenze

 

Detaljer og priser for Studierejsen til Firenze

OK

Firenze

Duration of the tour

Studieturen kan skræddersys, men vi arrangerer normalt studierejser med 4-5 overnatninger.

OK

Vi arrangerer studierejser for såvel gymnasier, handelsskoler, teknisk skoler og kommuner
Prisen på Studieturen til Firenze:
Prisen starter på
3.250 kr.
Pris pr. person for en studierejse til Firenze med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne fra Norwegian, der varierer.
rejsegarantifonden