Athen

Studierejse til Athen

Spændende studierejser og studieture til Grækenlands hovedstad

Athen er en af de mest populære destinationer for en studierejse. Grækenlands hovedstad blev grundlagt for næsten 10.000 år siden, og navnet Athen stammer fra den græske gud Athena, der er datter af Zeus og beskytter byen . Det er fascinerende at gå rundt i Athens gader, lige som de berømte filosoffer Socrates og Platon, forfatterne Homer, Sofokles og Aristophanes eller politikere og statsmænd som Alexander den Store og Perikles, har gjort det tidligere.

Athen har ca. 1,5 mio. inbyggere og er placeret godt 150 meter over havets overflade. Byen mest kendte monument er Akropolis, men Athen byder også på en perlerække af andre flotte antikke monumenter, herunder den græske og den romerske agora (handelspladserne) og den gamle kirkegård Keramikos og templet for den olympiske Zeus er blot en række af de mest kendte museer og bygninger.

Museet ved Akropolis, Det Nationale Arkæologiske Museum, Agora-museet, og det nationale samtidskunstmuseum byder alle på unikke oplevelser. Besøg også Plaka-kvarter, med sine butikker og restauranter , Ermou-gaden, der løber fra Syntagma-pladsen gennem centrum af Athen, og Monastiraki-pladsen, hvor du kan se den byzantinske kirke Panagia Kapnikarea fra det 11. århundrede.

Et ophold i Athen giver ligeledes muligheder for spændende udflugter til øerne Hydra, Poros eller Aegina og halvøen Peloponnes, hvor man finder Agamemnons Grav i Mykene, den gamle hovedstad Nafplion og de historiske byer Sparta og Monemvasia.

Billeder med eksempler på studierejsen til Athen

AthenAthenAthenAthenAthenAthenAthen

Detaljer og priser for Studierejsen til Athen

OK

Athen

Duration of the tour

Studieturen kan skræddersys, men vi arrangerer normalt studierejser med 4-5 overnatninger.

OK

Vi arrangerer studierejser for såvel gymnasier, handelsskoler, teknisk skoler og kommuner
Prisen på Studieturen til Athen:
Prisen starter på
2.950 kr.
Pris pr. person for en studierejse til Athen med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne fra SAS og Norwegian.
rejsegarantifonden