Athen

Studierejse til Athen

Spændende studierejser og studieture til Grækenlands hovedstad

Athen er en af de mest populære destinationer for en studierejse, og det er oplagt at fokusere på historie og kunsthistorie på rejsen. Grækenlands hovedstad blev grundlagt for næsten 10.000 år siden. Navnet Athen stammer fra den græske gud athena, der beskytter byen og som er datter af Zeus - den øverste skikkelse i gudehierarkiet. Det er fascinerende at gå rundt i Athens gader, lige som de berømte filosoffer Socrates og Platon, forfatterne Homer, Sophacles og Aristophanes eller politikere og statsmænd som Alexander den Store og Perikles, har gjort det tidligere.

Athen har ca. 1,5 mio. inbyggere og er placeret godt 150 meter over havets overflade. Byen mest kendte monument er Akropolis, men Athen byder på en perlerække af fantastiske antikke monumenter: Parthenon, Erechtheion, Propylæa, Niketemplet, den græske og den romerske agora (handelsplads) og den gamle kirkegård Keramikos, samt templet for den olympiske Zeus er blot en række af de mest kendte museer og bygninger.

Museet ved Akropolis, Det Nationale Arkæologiske Museum, Agora-museet, og det nationale samtidskunstmuseum byder alle på unikke oplevelser.

Besøg ogs`Plaka-kvarter, med sine butikker og restauranter , Ermou-gaden, der løber fra Syntagma-pladsen gennem centrum af Athen, og Monastiraki-pladsen hvor du kan se den byzantinske kirke Panagia Kapnikarea fra det 11. århundrede.

Et ophold i Athen giver ligeledes muligheder for spñndende udflugter til øerne Hydra, Poros eller Aegina og halvøen Peloponnes, hvor man finder Agamemnons Grav i Mykene, den gamle hovedstad Nafplion og de historiske byer Sparta og Monemvasia.

Indholdet på studierejsen til Athen
Vi kan hjælpe med at købe entrébilletter til jeres grupperejse eller studierejse til New York: flere steder er det nødvendigt at købe billetter på forhånd, og flere steder er der rabatter at hente for studerende.

Vejlendende pris for studierejsen til Athen
Priser fra
2.525 kr
Pris pr. person for en studierejse til Athen med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne. SAS flyver til Athen fra Kastrup.

Firmarejser

Vi organiserer firmarejser og erhvervsrejser til Spanien, Portugal og Italien for firmagrupper på minimum 8 personer.