Golf

Golfrejser for grupper til Barcelona

Barcelona og Catalonien er et sandt golfparadis

Barcelona Rejser arrangerer golfrejser til hele Spanien for grupper på min. 2 personer. Vi kan arrangere hele pakkerejsen med fly og hotel eller blot stå for reservation af golfbaner og hotel/resort/lejligheder/villaer. Vi har et tæt samarbejde med et bredt udvalg af de Spaniens golfbaner.

Catalonien har mange gode golfbaner, og der er således mange spændende kombinationsmuligheder når golfrejsen skal sættes sammen, hvis I tager udgangspunkt i Barcelona.


Golfbaner tæt på Barcelona

Området omkring Barcelona er spækket med gode golfbaner. Tæt på Barcelona finder du mere end en håndfuld gode golfbaner, langs kysten ligger endnu flere. PGA Catalunya er en af Spaniens allerbedste baner, og ligger kun ca. en times kørsel fra Barcelona.

Nedenfor finder du en liste over nogle af områdets bedste baner. Vi kan hjælpe med at arrangere golfrejsen til Barcelona, og kan både tage os af pakkerejser med fly og hotel eller blot green fees.

PGA Catalunya

En af Spaniens absolut bedste baner og endda kåret til en af Europas bedste baner af “Golf World Magazine”. Banen har 36 huller (Stadium Course & Tour Course) og er designet af Neil Coles og Angel Gallardo i 2005.

Green Fees: fra 66€
Pga Catalunya


Real Club de Golf El Prat

En fantastisk bane med 45 huller designet af Grec Norman. En af de højst rangerede baner i Catalonien, der indtil for få år siden kun var åben for medlemmer. Der er mange penge at spare ved at spille i hverdagene på denne bane.

Green Fees: fra 60 €
El Prat Golf


Sant Cugat Golf Club

Banen er grundlagt i 1914, og er dermed den ældste bane i Catalonien. Sant Cugat ligger blot 30 minutters kørsel fra Barcelona. Banen har 18 huller.

Green Fees: fra 75€
Sant Cugat Golf


Club de Golf Llavaneras

Banen ligger blot 30 minutters kørsel fra Barcelona. Banen stammer fra 1945, og fra de oprindelige 9 huller udvidede man senere til 18 huller. Banen er kendt for sin flotte udsigt til både hav (Middelhavet) og bjergene mod nord. Området har et fantasisk klima, og man kan derfor spille her det meste af året.

Green Fees: fra 56 €

Llavaneras


Lumine Golf

En flot golfbane med huller syd for Tarragona. En del af banen er designet af Greg Norman. Vi tilbyder rabatter til banen, så I kan spille i weekenden for 70 € i stedet for banens standardpris på 90 € - en rigtig god pris, kvaliteten taget i betragtning.

Green Fees: hverdage fra 58 €, weekenden fra 70 €

Lumine Hills


Golfbaner i Andalusien og resten af Spanien

Læs mere om golfbaner ved Malaga og Alicante

Firmarejser

Vi organiserer firmarejser og erhvervsrejser til Barcelona, Madrid, Andalusien, De Baleariske Øer og Baskerlandet for firmagrupper på minimum 8 personer.