Formel 1

Formel 1 rejser til Montmeló

Vi kan sørge for billetter, hotel, fly og transport på f1 rejsen

Montmeló ligger nord for Barcelona i nærheden af den lille by Montmeló, ca. 40 minutters kørsel fra centrum af Barcelona. Hvert år i maj flokkes tusindvis af mennesker om banen for at komme til at opleve F1 Grand Prix løbet.

Circuito de Cataluña og Barcelona

Løbet i Montmeló hedder officielt Circuito de Cataluña og løber af stablen hvert år i maj. Banen har plads til godt 130.000 mennesker og det første løb blev afholdt i 1991.

Nogle steder kaldes løbet for Circuito de Barcelona, fordi banen ligger tæt på storbyen Barcelona. I øvrigt afholdt man i gamle dage Grand Prix i selve Barcelona idet man før det Olympiske Område blev bygget havde plads til løbet på Montjuic-bjerget.

Læs mere om formel løbet i Montmeló

http://www.circuitcat.com/

Formel 1 rejser

Barcelona Rejser arrangerer formel 1 rejser for grupper. Vi kan hjælpe med at organisere rejsen med billetter til banen, hotel og transport. Vi kan ligeledes være behjælpelige med middage, vinture, etc. hvis I skulle være interesserede.

Hvad siger vores kunder om vores Formel 1 Rejser?

 

"Et arrangement i særklasse"

"Turen gik perfekt og der var meget stor begejstring for arrangementet – Eva klarede på bedste vis en flok opstemte herrer der nok ikke var så kulturelt anlagte, men det tacklede hun fremragende og gav alle en god oplevelse. Restauranterne var lige så fremragende – især aftenens valg fik store roser med på vejen. Så kun roser herfra for et arrangement i særklasse – stor tak."

Jesper Sørensen,
Bridgestone Danmark

Læs referencer fra flere af vores kunder

Mest læste artikler om Barcelona

Rejser, guidede ture & hoteller