Dansk guide

Dansk guide i Barcelona

Guidede ture på dansk med autoriseret guide til grupper

Vi tilbyder en række spændende guidede ture på dansk til grupper, der kommer til Barcelona og Catalonien.

De guidede ture kan skræddersys, så de passer til den enkelte gruppes behov : det er således muligt at organisere guidede gåture i Barcelonas historiske centrum, udflugter i bus til vinområderne uden for Barcelona, en sightseeing tur med bus i Barcelona, hvor Sagrada Familia, Park Güell og Montjuic,

En guidet tur med en privat dansksproget guide, giver jeres gruppe, firma, forening, m.m. muligheden for at få det maksimale ud af rejsen til Barcelona. Nedenfor finder I en række forslag til ture - søger du en tur, der ikke er med på listen, kan vi tilbyde en række skræddersyede ture.

Populære Guidede Ture med dansk guide

Tapas- og vintur i Barcelona
Vores Tapastur i Barcelona byder på en fremragende vinbar, nogle af byens bedste tapas og en række lokale markeder og specialforretninger. Smag kvalitetsvine fra Priorat, Ribera del Duero og Rioja.
Priser fra
485 kr
per person for a privat Tapastur i Barcelona
Guidet tur til Antoni Gaudís værker
Oplev Barcelonas berømte arkitekt Antoni Gaudís hovedværker på vores guidede tur med dansk guide. Se bygninger som Casa Batlló, Casa Milà, Palau Güell og Sagrada Familia, og undgå køen med forudbesilte entrébilletter.
Priser fra
135 kr
per person for guidet gåtur til Gaudís værker.
Barcelonas højdepunkter med guide
Se Barcelonas vigtigste monumenter på en privat bustur med dansk guide. På turen vil du se udsigtspunkterne på Montjuic, flere af Gaudís værker - herunder Park Gåuell og den Olympiske Havn. Spis en god frokost efter turen med havudsigt.
Priser fra
165 kr
per person for en private tur til Barcelonas vigtigste monumenter
rejsegarantifonden