Rejser til Barcelona
Kontakt
Udsigt over Barcelona på studierejsen

Studieture til Barcelona

Studierejser med fokus på kvalitet og store oplevelser

Barcelona er en Europas mest fascinerende byer. Her finder I alt fra Gaudís avantgarde-arkitektur til Picasso og Dalís kunstmuseer, tapas og cava samt strand og bjerge - alt sammen samlet på få kvadratkilometer.

Lige uden for byens grænse finder i vin- og olivenproduktion, historiske byer som Peratallade, Girona og Tarragona, Pyrenæerne med snæklædte bjergtoppe i vintersæsonen og de smukke strande på Costa Brava, der egner sig til besøg i forår og efterår.

Barcelona - en perfekt destination for studieturen

Vi har base i Barcelona, mere end 10 års erfaring med at arrangere studieture til det nordøstlige Spanien. Som Barcelona-eksperter er vi den perfekte sparringspartner, når det faglige indhold skal på plads. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på fly og overnatning, og kan hjælpe med alt fra transport til billetter og restaurant-reservationer.

Vi har kontakter til en lang række organisationer, firmaer og museer, og kan således giver jer inspiration til steder, I kan besøge og ting, I kan opleve.

Sagrada Familia af Antoni Gaudí
Sagrada Familia basilikaen
Sagrada Familia kirken i Barcelona

Faglige besøg på studierejsen

Vi kan hjælpe med at få det faglige indhold på plads til studieturen inden for en bred vifte af fag. Vi tilbyder at hjælpe med firmabesøg, foredrag, ekskursioner til Montserrat, Girona, Tarragona og en lang række andre byer. Vi arrangerer bl.a. ture til vinhuse som Torres, Freixenet og Codorníu, hvor det er muligt at blande kemi og markedsføring!

Desuden kan vi hjælpe med guidede ture (inkl. billetter) til Sagrada Familia, La Pedrera, Casa Batlló, Caixa-Forum (videnskabsmuseet), Miró-museet, Picasso-museet, MACBA og MNAC.

Fremragende studierejse kundeudtalelse
Detaljer og vejledende priser for studieturen til Barcelona
Indholdet på studierejsen
Studierejsen kan skræddersys, og vi kan - foruden at tilbyde selve studierejsen med fly og hotel - tilbyde at sørge for transport, entréer, fagligt program, billetter, m.m.

Vejlendende pris for studierejsen
Priser fra
2.325 kr
Pris pr. person ved min. 25 deltagere for en studierejse til Barcelona med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne fra Vueling og Norwegian, der varierer.

Bestil en studierejse
ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex