Rejser til Barcelona
Kontakt
Udsigt over Barcelona på studierejsen

Studieture til Barcelona

Studierejser med fokus på kvalitet og store oplevelser

Barcelona er uden tvivl en af Europas mest fascinerende byer. Her finder man alt fra Antoni Gaudís avantgarde-arkitektur og kunstmuseer med værker af kunstnere som Salvador Dalí, Pablo Picasso og Juan Miro til tapas og vin i verdensklasse samt smukke strande og dramatiske bjerge - alt sammen samlet på få kvadratkilometer. 

Lige uden for byens grænse finder man vin- og olivenproduktion i Penedes og historiske byer som Peratallada, middelalderbyen Girona og romerske Tarragona. Mod nord ligger Pyrenæerne med sneklædte bjergtoppe (i vintersæsonen) og de smukke strande på Costa Brava, der egner sig til besøg i forår og efterår.

Barcelona - en perfekt destination for studieturen

Dette brede tilbud til den besøgende samt gode flyforbindelser med rimelige priser gør Barcelona til en fremragende destination for studierejsen. Som Barcelona-eksperter er vi en perfekt sparringspartner, når alle detaljerne skal på plads i forbindelse med faglige indhold.

Vi har base i Barcelona, mere end 10 års erfaring med at arrangere studieture. Som Barcelona-eksperter er vi den perfekte sparringspartner, når det faglige indhold skal på plads. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på fly og overnatning, og kan hjælpe med alt fra transport til billetter og restaurant-reservationer.

Vi har kontakter til en lang række organisationer, firmaer og museer, og kan således giver jer inspiration til steder, I kan besøge og ting, I kan opleve.

Sagrada Familia af Antoni Gaudí
Sagrada Familia basilikaen
Sagrada Familia kirken, Bornekvarteret og Barcelonas havn Port Vell med Columbus-statuen.

Faglige besøg på studierejsen

Vi tilbyder at hjælpe med firmabesøg, foredrag, ekskursioner til Montserrat, Girona, Tarragona og en lang række andre byer. Vi arrangerer bl.a. ture til vinhuse som Torres, Freixenet og Codorníu, hvor det er muligt at blande kemi og markedsføring!

Desuden kan vi hjælpe med guidede ture (inkl. billetter) til Sagrada Familia, La Pedrera, Casa Batlló, Caixa-Forum (videnskabsmuseet), Miró-museet, Picasso-museet, MACBA og MNAC.

Fremragende studierejse kundeudtalelse
Detaljer og vejledende priser for studieturen til Barcelona
Indholdet på studierejsen
Studierejsen kan skræddersys, og vi kan - foruden at tilbyde selve studierejsen med fly og hotel - tilbyde at sørge for transport, entréer, fagligt program, billetter, m.m.

Vejlendende pris for studierejsen
Priser fra
2.325 kr
Pris pr. person ved min. 25 deltagere for en studierejse til Barcelona med 4 nætter og 5 dage. Priserne afhænger af flypriserne fra Vueling og Norwegian, der varierer.

Bestil en studierejse
ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex