Hotel 1898 i Barcelona på Ramblaen

Hyggeligt hotel på Ramblaen med fire stjerner

Hotel 1898 har en god placering på Ramblaen i Barcelonas centrum

Dette dejlige hotel på Ramblaen i Barcelona har en god placering i gåafstand fra Barcelonas mange kendte seværdigheder. På under 10 minutters gang når du Katedralen, Rådhuspladsen, Boquería-markedet, MACBA-museet og Catalunya-pladsen.

Hotellet er placeret i en historisk bygning fra det 19. århundrede. I gamle dage husede bygningen Den Filipinske Tobaksfabrik. Hotellet har gratis-internet, en flot tagterasse, en hyggelig bar og en god restaurant. Desuden er der flere mødelokaler på hotellet - såvel store mødelokaler med plads til flere hundrede personer, som små mere intime mødelokaler.

Hotelværelserne

Hotellet har i alt 169 værelser: 65 classic-værelser, 80 superior, 10 privilege, 10 deluxe og én juniorsuite. Værelserne er generelt rummelige, har air-condition, satellit-tv, minibar, m.m.

Spa og wellness
Hotellet har et flot spa- og wellness område i kælderen med både dampbad og et stort svømmebassin. Hotellet har desuden fitness-rum.

Hotellets beliggenhed
Hotellet ligger på selve Ramblaen i Barcelona, hvilket betyder adgang til mange af Barcelonas seværdigheder til fods. Desuden er der flere metrolinjer inden for få minutters gang, samt taxiholdepladser.

Mødelokaler
Hotellet har ikke mindre end 9 mødelokaler, fra små hyggelige lokaler med plads til 10-15 personer til store mødelokaler der i alt har plads til over 100 mennesker og 200 mennesker, hvis man slår flere mødelokaler sammen.

Hotel 1898's adresse

Rambla Catalunya, 7-9
08007 Barcelona
Spanien

Priser på Hotel 1898

Priser fra
995 kr
per nat for et dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Få et uforpligtende tilbud på hotellet
ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex