4 stjernet hotel i Barcelona

4-stjernede hoteller i Barcelona

Barcelona har en lang række kvalitetshoteller med fire stjerner

Nedenfor kan man se vores udvalg af firestjernede hoteller i Barcelona. På hotellerne nedenfor tilbyder vi prisgaranti - det betyder, at I får hotellet billigere ved at gå gennem os end hvis I går direkte gennem hotellet.

Mangler du et hotel på listen nedenfor kan du skrive til os og få et uforpligtende tilbud på et eller flere af Barcelonas hoteller.
Billigt hotel Barcelona 4*
Hotel NH Sants er et af Barcelonas billigste firestjernede hoteller. Hotellet ligger i udkanten af Barcelonas Eixample-kvarter ikke langt fra FC Barcelonas fodboldstadion Camp Nou. Et moderne og komfortabelt hotel
Priser fra
715 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel
Hyggeligt hotel på Ramblaen
Hotel 1898 er et af Barcelonas allerbedste firestjernede hoteller. Hotellet har en række dejlige værelser, en fantastisk tagterasse og gode mødelokaler. Hotellets placering er på Ramblaen i Barcelonas centrum, tæt på katedralen og Boquería.
Priser fra
995 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel
Strandhotel i Barcelona
Hotel H10 Marina er et dejligt hotel i gåafstand fra Den Olympiske Havn og stranden i Barcelona. Hotellet har gode, rummelige værelser og en fantastisk tagterasse med udsigt over Barcelona og Middelhavet
Priser fra
585 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel
Designhotel med fire stjerner
Hotel H10 Metropolitan er et fantastisk firestjernet designhotel på Rambla Cataluña i Barcelonas centrum, et stenkast fra Cataluña-pladsen. Hoteller har dejlige værelser, pool-område, terasser og en flot bar.
Priser fra
895 kr
per nat for et dobbeltværelse på dette hotel
ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex