Rejser til Barcelona
Kontakt
Hotel i Barcelona

Hotel i Barcelona til grupper

Barcelonas bedste hoteller - reservation til grupper

Få hjælp til at booke et kvalitetshotel til jeres gruppe i Barcelona. Vi er eksperter i Barcelona og har et unkt indblik i hotelverdenen. Få særdeles fordelagtige priser på en række af Barcelona allerbedste hoteller.

I vinterhalvåret kan vi i visse perioder give slagtilbud til grupper, med priser helt ned til 135 €/nat for et værelse på et 5-stjernet hotel og 95 €/nat for et værelse på et 4-stjernet hotel.

Gode priser på hoteller i Barcelona

Desuden arrangerer vi pakkerejser med fly og hotel samt eventuelle arrangementer, middagsreservationer, osv.

Hoteller

 • Forretningshoteller

  Kommer du til Barcelona med virksomheden kan vi hjælpe jer med at finde et godt hotel med mødefaciliteter, komfort og central placering. Også mulighed for spa- og wellnesshoteller
 • Hoteller til familier eller grupper på min. 8 personer

  Vi kan hjælpe med at finde det helt rigtige hotel til jeres gruppe, og kan stå for hele bookingprocessen. Vi får lave priser på hotellerne og sørger for at betalings- og afbestillingsvilkår er gode.
 • Centralt beliggende hoteller

  Er jeres mål at se så meget som muligt i Barcelonas centrum kan vi hjælpe med at finde det rigtige hotel til jer i dette område.
 • Hoteller på landet

  Ønsker I at slappe af, kan vi sørge for hoteller på landet, ved vindistrikterne Priorat, Ribera del Duero eller Rioja, i bjergene, etc.
 • Mødelokaler

  Vi kan reservere mødelokaler til firmaer, der har brug for at holde møder i Barcelona (og resten af Spanien). Lad os tage os af alt det praktiske i forbindelse med firmarejsen.

 

Hoteller med 3 stjerner i Barcelona


NH Numancia

Hotellet der beginder sig lidt uden for Barcelona centrum. Til gengæld dykker priserne, og med metroen er du hurtigt i centrum. Et dejligt og moderne hotel med en placering tæt på Camp Nou - FC Barcelonas stadion.

Priser fra 85 €/nat

Book hotel i Barcelona
Nh Centro


B Hotel

B‐Hotel er en del af Núñez i Navarro,, der har en rækk kvalitetshoteller placeret i forskellige dela af Barcelona. Et af deres gode hoteller i Eixample-kvarteret er B Hotel, der ligger ved Plaza España. Hotellets placering er fin, hvis I vil nyde de mange tilbud på Montjuic og samtidig være tæt på centrum. Flere metrolinjer løber lige ved hotellet.

Priser fra 110 €/nat med morgenmad

Book hotel i Barcelona
B HotelHoteller med 4 stjerner i Barcelona


Hotel Gran Derby

Hotel med fire stjerner der har meget fornuftige priser. Et flot og moderne designhotel med moderne værelser. Placeringen er lidt uden for Barcelona, hvilket betyder priser ned til halvdelen af priserne i centrum. Ligger omkring 4 km. fra Ramblaen.

Priser fra 80 €/nat med morgenmad

Book hotel i Barcelona
Gran Derby


Hotel H10 Casanova

Et af vores yndlingshoteller. H10 Casanova er placeret centralt i Eixample-kvarteret, blot 10 minutters gang fra Ramblaen og tæt på Placa Catalunya. Hotellets værelser er rummelige og moderne.

Priser fra 99 €/nat med morgenmad

Book hotel i Barcelona
H10 Casanova


Hotel H10 Metropolitan

Et fantastisk hotel - stilet og luksuriøst med et godt pool-område. Hotellet ligger dog også i den dyre ende: I lavsæsonen kan det lade sig gøre at få et flot værelse med morgenmad til 150 €/nat, men prisen i højsæsonen stiger til +250 €/nat.

Priser fra 150 €/nat med morgenmad

Book hotel i Barcelona
Hotel Granados


Hotel 1898

Et af Barcelonas bedste hoteller - og et af de dyreste... Hotellet koster ofte mere end de dyreste 5-stjernede hoteller pga. placeringen midt i Barcelonas centrum. hotellet har en spændende historie: det var ridligere de Filippinske Tobasfabrikker.

Priser fra 190 €/nat med morgenmad

Book hotel i Barcelona
Book hotelHoteller med 5 stjerner i Barcelona

Hotel Hesperia Tower

Et flot hotel med yderst fornuftige priser. Komfortable og store værelser, i alt 280 værelser har hotellet, med en placering lige uden for Barcelona. Hotellet er en del af hotelgruppen NH.

Priser fra 135 €/nat med morgenmad

Book hotel i Barcelona
Hotel Hespería Tower


Hotel W

Hotel W er et af Barcelonas hotteste hoteller - og samtidig et af de mest pebrede. Moderne designhotel med loungemusik, coctailbarer og en smuk udsigt over Barcelona.

Priser fra 260 €/nat med morgenmad

Book hotel i Barcelona
Hotel W


ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex