Hotel

Hoteller i Barcelona

Book hotellet i Barcelona til fordelagtige priser

Centralt placeret hotel i Eixample-kvarteret... I vinterhalvåret kan vi i visse perioder give slagtilbud til grupper, med priser helt ned til 1000 kr/nat for et værelse på et 5-stjernet hotel og 715 kr/nat for

Få hjælp til at booke et kvalitetshotel til jeres gruppe i Barcelona. Vi er eksperter i Barcelona og har et unkt indblik i hotelverdenen. Få særdeles fordelagtige priser på en række af Barcelona allerbedste hoteller.

Sagrada Familia basilikaen
Hotel Mimosa.

I vinterhalvåret kan vi i visse perioder give slagtilbud til grupper, med priser helt ned til 1000 kr/nat for et værelse på et 5-stjernet hotel og 715 kr/nat for et værelse på et godt 4-stjernet hotel. Vi har valg hotellerne ud fra beliggenhed, mødefaciliteter, komfort og central placering. Også mulighed for spa- og wellnesshoteller.

Vi anbefaler

Er jeres mål at se så meget som muligt i Barcelonas centrum kan vi hjælpe med at finde et centralt beliggende hotel til jeres gruppe. Ønsker I at slappe af, kan vi sørge for hoteller på landet, ved vindistrikterne Priorat, Ribera del Duero eller Rioja, i bjergene, etc. Vi kan desuden reservere mødelokaler til jeres firma, der har brug for at holde møder i Barcelona (og resten af Spanien). Lad os tage os af alt det praktiske i forbindelse med firmarejsen.
3-stjernede hoteller i Barcelona
4-stjernede hoteller i Barcelona
5-stjernede hoteller i Barcelona
ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex