Rejser til Barcelona
Kontakt
Firmarejser til Barcelona

Firmarejser til Barcelona

Barcelona er en ideel destination til firmarejsen

Barcelona Rejser arrangerer skræddersyede firmarejser til Barcelona og resten af Spanien. Vi har base i centrum af Barcelona, og vores mange års erfaring med at arrangere firmarejser til Barcelona samt vores store lokale kontaktnet, kommer vores kunder til gode, når vi arrangerer firmarejsen.

Barcelona er intet mindre end en exceptional destination, når der skal arrangeres en firmarejse. Få byer egner sig som Barcelona til en erhvervsrejse. I Barcelona og omegn kan I kombinere hav og bjerge, storby og vinmarker, luksus og lokalt - på en måde som det er muligt meget få steder i verden.

Siden de Olympiske Lege har Barcelona markeret sig som en international by i særklasse, Det er ikke et tilfælde, at man har valgt at ligge verdens største mobiltelefonikongress Mobile World Congress. Barcelona er en god kongressby, men har også mange charmerende og komfortable boutique-hoteller, hyggelige vinbarer og lokale tapas-restauranter.

Indoldet på vores firmarejser bestemmer I selvfølgelig - men vi er sparringspartner med gode råd og assistance, og I kan trække på vores ekspertise gennem hele planlægningsforløbet og under selve opholdet i Barcelona. Det er desuden muligt at få en dansktalende guide eller tovholder på rejsen. Hvad anten I ønsker sejlture, tapasture, ballonture, cykelture, segway, vinsmagning, eller mødelokaler og et fagligt program, tilbyder vi et højt serviceniveau og kompetent hjælp til organiseringen.
Personaletur til Barcelona
Vi skræddersyr personaleturen efter jeres budget og ønsker. Kom af sted på en firmarejse hvor personalet virkelig bliver forkælet. Rejsen indeholder ballonflyvning, vinsmagning og I overnatter på et af Barcelonas bedste hoteller.
Priser fra
4.200 kr
per person for en personaletur til Barcelona med store oplevelser og indlogering på et fantastisk hotel
Erhvervsrejser med fagligt program
Barcelona Rejser arrangerer erhvervsrejser af høj kvalitet med skræddersyet indhold for faggrupper. Ingen kender Barcelona som os - træk på vores store lokale netværk, når der skal planlægges fagligt indhold og firmabesøg på erhvervsrejsen.
Priser fra
6.700 kr
per person for en erhvervsrejse med skræddersyet indhold til netop jeres fag. Vi arrangerer firmabesøg og fagligt indhold på højt niveau.
Vi har bl.a. arrangeret firmarejser for
Firmaer vi har arrangert firmarejser for

Kundeudtalelser 1

Kundeoplevelse
ASTA
Enoturisme Penedes
Gouda
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex